راهپیمایی مردم یمن در حمایت از غزه و محکومیت هتک حرمت قرآن کریم+فیلم

راهپیمایی مردم یمن در حمایت از غزه و محکومیت هتک حرمت قرآن کریم+فیلم

مردم یمن با برگزاری راهپیمایی گسترده، هتک حرمت قرآن کریم را محکوم کرده و حمایت خود را از مردم غزه اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، مردم یمن با برگزاری راهپیمایی گسترده، هتک حرمت قرآن کریم را محکوم کرده و حمایت خود را از مردم غزه اعلام کردند.

راهپیمایی مردم یمن در حمایت از غزه و محکومیت هتک حرمت قرآن کریم+فیلم

مردم یمن در صنعا و دیگر شهرهای این کشور با حضور گسترده در خیابان‌ها، هتک حرمت قرآن کریم را محکوم کردند.

راهپیمایی مردم یمن در حمایت از غزه و محکومیت هتک حرمت قرآن کریم+فیلم

شرکت‌کنندگان در این تجمعات با سر دادن شعارها و حمل پلاکاردهایی، حمایت خود را از مردم غزه و مقاومت فلسطین اعلام کردند.

راهپیمایی مردم یمن در حمایت از غزه و محکومیت هتک حرمت قرآن کریم+فیلم

در بیانیه شرکت کنندگان در این راهپیمایی آمده است: هتاکی های متوالی و برنامه ریزی شده علیه قرآن کریم بخشی از جنگ تمام عیار صهیونیستی است. انگلیس، آمریکا و دشمن صهیونیستی را مسئول اهانت های متوالی می دانیم که نمایانگر کینه و عداوت آنها به اسلام و مسلمین است. از امت اسلامی می خواهیم که تحرکی به عمل آورند و خشم شدید و مخالفت قاطع خود را با این جنایت شنیع ابراز بدارند.

راهپیمایی کنندگان یمنی همچنین از امت اسلامی خواستند که کالاهای آمریکایی و اسرائیلی را تحریم کنند تا شریک جنایات آنها نباشند.

در این بیانیه بر موضع ایمانی مردم یمن در حمایت از ملت فسطین و آمادگی کامل برای دور بعدی نبرد با دشمنان مورد تاکید قرار گرفت.

همچنین در این بیانیه قرارداد گازی بزرگ دشمن اسرائیلی با مصر محکوم و به مثابه پاداشی به جنایات این رژیم در غزه قلمداد شد.

در این بیانیه آمده است: ما خواهان لغو قرارداد گازی مصر با رژیم صهیونیستی هستیم.

کد خبر 6695038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha