۲۲ دی ۱۴۰۴، ۱۰:۴۰

ولدان: آشوب‌های اخیر با هدف تضعیف ایران طراحی شده است

ولدان: آشوب‌های اخیر با هدف تضعیف ایران طراحی شده است

شیراز- مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس آشوب‌های اخیر در کشور را یک فتنه ترکیبی بی‌سابقه در ایران دانست و گفت: هدف این فتنه تضعیف و بی‌ثبات‌سازی ایران اسلامی بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقر ولدان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ایران اسلامی دشمنی به بلندای ۴۷ سال انقلاب شکوهمند اسلامی دارد، گفت: هدف این دشمن متخاصم حزب سیاسی و جریان خاصی نیست چون با اصل ایران مشکل داشته و هدفی جز تجزیه این کشور ندارد.

وی ادامه داد: ایران کشوری مقتدر و محکمی است که توانسته تمام دستاوردهای سیاسی، اجتماعی و علمی غرب را به چالش بکشد و تبدیل به یک الگوی جهانی شود. اینجاست که جنگ وجودی و داستان بود و نبود به وجود می‌آید و اسرائیل جنایتکار بود خود را در نبود ایران اسلامی می‌بیند. از این رو دشمن برنامه بلند مدتی برای شکست ایران و برپایی یک فتنه ترکیبی چیده است.

حجت الاسلام ولدان با تصریح بر اینکه دشمن سه‌گانه مشکلات اقتصادی و معیشت، امنیت مردم و شرایط جنگی حاکم بر کشور را برای دامن زدن به مشکلات دستمایه قرار داده است، گفت: دشمن می‌خواهد با دامن زدن به اعتراضات، اغتشاش کرده و فضا را برای حمله نظامی آماده کند اما مردم ما در ۴۷ سال گذشته هوشمندانه در صحنه حاضر شدند و در سرما و گرما و با وجود همه فشارها و تنگناها دین خود را به شهدا ادا کردند.

به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس باید خط اعتراض را از خط اغتشاش کرد. دشمن با بهره‌برداری از نارضایتی‌های اقتصادی و معیشتی مردم، با هدف ایجاد فضای بی‌اعتمادی و آشوب و در نهایت، ایجاد مقدمات لازم برای دخالت نظامی خارجی را مدنظر دارد. این در حالی است که ایران در طول تاریخ خود، با چالش‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی متعددی روبرو بوده و همواره توانسته است با اتکا به استقامت و اتحاد مردم، از این بحران‌ها عبور کند. جهانی شدن ایران و جایگاه آن در جبهه مقاومت، آن را به نمادی برای آزادی‌خواهان در سراسر جهان تبدیل کرده است.

دشمن به دنبال ایجاد آشوب و جنگ ترکیبی در ایران است

حجت‌الاسلام ولدان تأکید کرد: دشمنان ایران، با علم به این موضوع که ضربه زدن به این کشور به سادگی امکان‌پذیر نیست، به دنبال ایجاد آشوب و جنگ ترکیبی هستند که بتواند با بهره‌گیری از نقاط ضعف و آسیب‌پذیری‌های موجود، به اهداف شوم خود دست یابد.

وی با تصریح بر اینکه سه دسته جاهل، معترض و افراد مزدور دشمن در فتنه اخیر در خیابان حضور دارند، گفت: ما نسبت به جاهل فریب خورده وظیفه تبیین و نسبت به معترضان، وظیفه تسکین داریم و با آنان همدردی می‌کنیم اما نسبت به شخص مزدور باید با تنبیه و تادیب وارد شد، چون اینجا بحث امنیت مردم مطرح است. کسی که به اموال عمومی و کسب و کار مردم خسارت وارد می‌کند حتماً مزدور و اغتشاشگر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: باید بیداری خود را در کنار دینداری حفظ کنیم و مراقب باشیم در جنگ شناختی دشمن فریب نخوریم و ناخودآگاه جزو سیاهی لشکر جبهه مزدور نباشیم.

وی در ادامه سخنان خود به بیان راهکارهایی برای آرام شدن اوضاع فعلی پرداخت و افزود: یکی از راهکارهای موثر راه‌اندازی شبکه اطلاعات مردم پایه است. یعنی همان‌گونه که در جنگ ۱۲ روزه، مردم افراد غیرخودی را شناسایی و اطلاع‌رسانی می‌کردند، کوچکترین مورد مشکوک را اطلاع دهند. برخی از افراد مزدور یا گروهک‌های تیمی در بعضی شهرها و خانه‌ها مستقر شدند، لذا مردم هوشیار باشند. راهکار دیگر باز کردن باب گفتگو با مردم است. هر ایرانی یک سفیر نوع‌دوستی و میهن‌دوستی است لذا می‌توانند یک گفتگوی صادقانه و همدلانه با هموطن خود داشته باشند.

مسئولان باید در میان مردم حاضر شوند

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس راهکار دیگر را حضور مسئولان در میان مردم دانست و افزود: به هر حال امروز جریان اقتصادی و حذف ارز ترجیحی پیش آمده و مردم حق دارند که توجیه شوند. مردم ما منطقی هستند و واقعیت‌های موجود را درک می‌کنند. نکته مهم دیگر این است که امنیت نان، معاش و کسب و کار به سرعت تأمین شود و البته تحقق این مهم بخشی به عهده مسئولان و بخشی به عهده مردم است.

وی نکته مهم دیگر را مساجد دانست و گفت: مسجد سنگر است و مساجد باید به عنوان یک پایگاه خدمات اجتماعی در این موقعیت فعال شود. مردم با حضور فعال خود در مسجد امنیت خود را حفظ می‌کند. در همین راستا هیئات مذهبی با حضور در مساجد خدمت‌رسانی را شروع کنند.

به گفته حجت‌الاسلام ولدان، راهکار دیگر برقراری موازات اجتماعی است. برخی خانواده‌های آبرومند با گران شدن اجناس دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شوند، لذا باید کمک‌های مومنانه و همدلانه را شروع کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در ادامه سخنان خود با توجه به اهمیت حضور در راهپیمایی امروز، ۲۲ دی‌ماه گفت: حضور باشکوه در صحنه‌های اجتماعی راهکار مهم دیگر در مقابله با دشمنان است. امسال یک ماه زودتر به استقبال جشن ۲۲ بهمن می‌رویم. در حقیقت راهپیمایی ۲۲ دی‌ماه، جشنی دیگر است و باید مانند ۲۲ بهمن باشکوه برگزار شود. فارس و شیراز بنا بر گفته رهبر معظم انقلاب، مهد تلفیق دین، حماسه و هنر است و حضور این مردم در راهپیمایی امروز می‌تواند نوعی خلق حماسه و برگ زرینی در تاریخ این استان پهناور باشد.

کد خبر 6719554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha