۴ بهمن ۱۴۰۴، ۸:۱۳

محور کندوان و مسیر کیاسر - سمنان مسدود است

محور کندوان و مسیر کیاسر - سمنان مسدود است

ساری - سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از مسدود بودن محور کندوان به دلیل بارش برف و احتمال وقوع بهمن خبر داد و گفت: زمان بازگشایی این محور هنوز مشخص نیست.

علی صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی استان مازندران اظهار کرد: محور کندوان به دلیل بارش شدید برف و احتمال وقوع بهمن تا اطلاع ثانوی مسدود است و در حال حاضر زمان دقیقی برای بازگشایی آن اعلام نشده است.

وی افزود: همچنین مسیر رفت و برگشت کیاسر به سمنان به علت وقوع بوران شدید مسدود شده و تردد در این محور امکان‌پذیر نیست.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران با بیان اینکه در حال حاضر تردد در محورهای هراز و سوادکوه در هر دو مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده است، تصریح کرد: در این محورها مشکل خاصی وجود ندارد و تاکنون نیز هیچ‌گونه مداخله ویژه‌ای گزارش نشده است.

صادقی از رانندگان خواست پیش از سفر از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند و از تردد در محورهای مسدود خودداری کنند.

کد خبر 6729504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha