۷ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۳۵

استاندار بوشهر: اعتبارات ملی برای پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی تامین شود

استاندار بوشهر: اعتبارات ملی برای پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی تامین شود

بوشهر- استاندار بوشهر بر لزوم تسریع در تامین اعتبارات ملی برای پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع در دیدار با وزیر ورزش و جوانان، گزارشی از برنامه‌های تدوین شده برای اجرا در هفته جوان در اسفندماه سال جاری ارائه داد. دکتر زارع به پروژه‌های در دست اجرا در حوزه ورزش و جوانان شهرستان‌های استان بوشهر اشاره و بر لزوم سرعت بخشی به تکمیل پروژه‌ها تأکید کرد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: از اعتبارات استانی، سهم پروژه‌های حوزه ورزش به صورت کامل تخصیص و عملیاتی شده است. دکتر زارع خواستار تسریع در تامین اعتبارات ملی برای پروژه‌هایی شد که مقرر هست با این اعتبارات تکمیل و به بهره‌برداری برسند.

استاندار بوشهر در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره با کمبود نیرو در ستاد اداره کل و ادارات شهرستان‌ها خواستار پیگیری برای اخذ مجوز و بکارگیری نیروهای تحصیل کرده و جوان بومی شد.

کد خبر 6732853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha