۹ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۲۴

حساب های درآمدی دارو و تجهیزات باید تفکیک شود

حساب های درآمدی دارو و تجهیزات باید تفکیک شود

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو، بر ضرورت خرد جمعی و تعامل سازنده میان معاونت‌های غذا و دارو با رؤسای دانشگاه‌ها برای جذب بهینه منابع تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، نقی شهابی مجد، در نشست معاونان غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی، بر ضرورت خرد جمعی برای حل معضلات تأکید کرد و گزارشی از وضعیت اعتبارات سرمایه‌ای و نحوه تخصیص بودجه بر اساس شاخص‌های عدالت‌محور ارائه داد.

بخش مهمی از اظهارات وی، به موضوع انباشت بدهی‌های دارویی و تجهیزات پزشکی اختصاص داشت که راه‌حل آن را در استقلال حساب‌های درآمدی این حوزه در دانشگاه‌ها می‌داند.

شهابی بر لزوم تعامل سازنده میان معاونت‌های غذا و دارو با رؤسای دانشگاه‌ و معاونین توسعه برای جذب بهینه منابع تأکید کرد و خواستار اصلاح فرآیندهای مالی جهت بهبود وضعیت سلامت کشور شد.

به گفته وی، این منبع در واقع نمایی کلی از دغدغه‌های حاکمیتی در حوزه نظارت بر دارو و تجهیزات را به تصویر می‌کشد.

در این نشست، چالش‌های حوزه نیروی انسانی، تجهیزات و ساختمان، و همچنین تأمین ابزار مورد نیاز معاونت‌ها برای انجام وظایف حاکمیتی سازمان مورد بحث قرار گرفت.

محدودیت‌های شدید اعتباری، تأمین و ابلاغ اعتبارات هزینه‌های جاری، و پیش‌بینی تأمین بخش قابل توجهی از اعتبارات سرمایه‌ای با تأکید بر تخصیص عادلانه منابع بر اساس شاخص‌های کارشناسی، از دیگر محورهای مهم این جلسه بود.

کد خبر 6734524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha