۱۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۸:۳۵

بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی

بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی

بیرجند- اداره‌کل اطلاعات خراسان جنوبی از شناسایی و بازداشت ۱۲۸ عنصر اصلی جنگ شهری مسلحانه دی‌ماه در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اداره‌کل اطلاعات خراسان جنوبی اعلام کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) با اتکا به گزارش‌های مردمی و با حکم مرجع قضایی، ۱۲۸ نفر از عناصر اصلی جنگ شهری مسلحانه دی‌ماه را که در قالب ۲۰ هسته سازماندهی شده فعالیت می‌کردند، شناسایی و بازداشت کردند.

بر اساس این گزارش، افراد دستگیرشده وابسته به گروه‌های تروریستی ضدانقلاب سلطنت‌طلب، بهائیت و همچنین رسانه‌های مزدور فارسی‌زبان بوده‌اند.

اداره‌کل اطلاعات خراسان جنوبی برخی اقدامات تخریب‌گرانه عوامل میدانی بازداشت‌شده را شامل حمله به اماکن دولتی از جمله فرمانداری فردوس، حمله به نیروهای حافظ امنیت که منجر به مصدومیت شدید بیش از ۳۰ نفر از آنان شد، تخریب و به آتش کشیدن اماکن عمومی و خدماتی از جمله چندین بانک در شهرهای بیرجند، قائن و سرایان عنوان کرد.

همچنین تخریب و آتش‌زدن مغازه‌ها و فروشگاه‌های شخصی مردم در شهرهای بیرجند، قائن، سرایان و فردوس، تخریب و آتش‌زدن اماکن دینی و مذهبی از جمله هیئات مذهبی در سرایان و حوزه‌های علمیه شهرهای قائن و سرایان و نیز به آتش کشیدن کتابخانه شهر سرایان از دیگر اقدامات این افراد اعلام شده است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: از افراد بازداشت‌شده مقادیر قابل توجهی سلاح سرد، کوکتل مولوتوف، نارنجک دستی و حدود ۱۰۰ لیتر مشروبات الکلی کشف و ضبط شده است.

کد خبر 6736239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha