۱۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۳۰

افتتاح ۴۷ کیلومتر بزرگراه در کهگیلویه و بویراحمد

افتتاح ۴۷ کیلومتر بزرگراه در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج-استاندار کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح ۴۷ کیلومتر بزرگراه در استان همزمان با چهل و هفتمین دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله رحمانی صبح دوشنبه در نخستین روز از دهه فجر از افتتاح پروژه بزرگراه محور کمربندی یاسوج به طول ۷ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این پروژه گامی مهم در بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان تلقی می شود.

وی توسعه راه‌ها را یکی از اولویت‌های دولت عنوان کرد و افزود: این کار به تسهیل دسترسی‌ها و جذب سرمایه‌گذاری کمک می‌کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین از افتتاح ۴۷ کیلومتر بزرگراه در استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها رشد ۲۰ درصدی شبکه بزرگراهی استان را به همراه داشته است.

وی به پروژه‌های در دست احداث نیز اشاره کرد و بیان کرد: در حال حاضر ۸۴ کیلومتر بزرگراه دیگر در دست احداث است که به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6737472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha