۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۲۴

قادری: مردم به خاطر ایران حضوری گسترده در راهپیمایی ۲۲بهمن داشته باشند

قادری: مردم به خاطر ایران حضوری گسترده در راهپیمایی ۲۲بهمن داشته باشند

بوشهر- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: مردم به خاطر ایرانمان حضوری گسترده در راهپیمایی ۲۲بهمن داشته باشند.

حجت‌الاسلام محمد قادری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی یک امر را به همه ما مردم ایران داشتند که به خاطر ایرانمان بیاییم پای کار و ۲۲ بهمن باشکوهی را داشته باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به برخی اتفاقات اخیر بیان کرد: دشمنان ما حتی به عمال خود هم رحم نکردند و زوایای پنهان زندگی آنها را منتشر کردند ولی رهبر ما اینقدر زیبا زندگی کرده و زیبا خدمت کرده است که حتی یک نقطه خاکستری هم نتوانستند از زندگی او پیدا کنند.

وی تاکید کرد: این رهبر بزرگ امروز از ما خواسته است که به خاطر ایرانمان، همانطور که ۲۲ دی‌ماه در صحنه حاضر شدیم، ۲۲ بهمن نیز در صحنه حاضر شویم.

حجت‌الاسلام قادری خاطرنشان کرد: همین‌جا و نه تنها برای ۲۲ بهمن بلکه برای ۲۲ اسفندماه یعنی روز قدس هم عهد می‌بندیم که در صحنه حضور یابیم.

کد خبر 6744426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha