۲۲ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۱۷

یزدی ها در راه حماسه آفرینی؛ پر شورتر از همیشه

یزدی ها در راه حماسه آفرینی؛ پر شورتر از همیشه

یزد- راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در یزد با حضور گسترده و انقلابی مردم دارالعباده در میدان آزادی یزد و از کنار ساختمان نیمه سوخته شهرداری یزد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح چهارشنبه همزمان با سراسر کشور راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در یزد با حضور پرشور مردم آغاز شد.

در این مراسم که همزمان با سراسر کشور در حال برگزاری است، مردم ولایی یزد راهپیمایی امسال را از میدان آزادی و در جوار ساختمان نیمه سوخته شهرداری یزد که در آتش کینه اغتشاشاگران در ۱۸ دی ماه در آتش سوخت آغاز کردند.

مردم مسیر خیابان طالقانی را تا میدان شهید بهشتی و خیابان امام خمینی(ره) تا چهارراه امیرچقماق را با عزمی راسخ راهپیمایی می‌کنند.

تجمع پایانی و میعادگاه عاشقان در این راهپیمایی حسینیه بزرگ امیرچقماق و در جوار شهدای گمنام، است که قطعا جلوه‌ای از اقتدار و اتحاد ملت ایران خواهد بود.

مردم یزد بار دیگر عزم ملی خود را برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و ناامیدی دشمنان به نمایش می‌گذارند.

کد خبر 6745888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha