۵ اسفند ۱۴۰۴، ۱۱:۵۶

دستگیری شرور سابقه‌دار به دنبال ایجاد مزاحمت برای شهروند زن در یزد

دستگیری شرور سابقه‌دار به دنبال ایجاد مزاحمت برای شهروند زن در یزد

یزد - فرمانده انتظامی استان از دستگیری یکی از اراذل و اوباش سابقه‌دار و عامل ایجاد مزاحمت برای شهروندان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد نگهبان صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به دریافت شکایت یک خانم مبنی بر ایجاد مزاحمت و ضرب و جرح توسط یکی از اراذل و اوباش نوظهور در شهر یزد، بررسی موضوع در دستور کار مأموران اداره عملیات پلیس اطلاعات و امنیت عمومی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس با بررسی و تحقیقات صورتگرفته، مخفیگاه این فرد را شناسایی و ضمن هماهنگی قضائی، او را هنگامی که قصد فرار و تمرد از دستور پلیس را داشت، در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان یزد خاطرنشان کرد: متهم فراری که در کارنامه خود ضرب و جرح، توهین، نزاع و درگیری عمدی و ... را دارد، با دستور مقام قضائی روانه زندان شد.

وی افزود: برخورد قانونی با برهمزنندگان امنیت و آسایش مردم از وظایف ذاتی پلیس است که به جد پیگیری میشود و پلیس استان یزد نیز اجازه جولان به افرادی که بخواهند امنیت و آرامش مردم را به خطر بیندازند، نخواهد داد.

کد خبر 6758426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha