۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۳:۲۸

سیف: تقویت معیشت و مسکن کارگران در اولویت قرار گیرد

سیف: تقویت معیشت و مسکن کارگران در اولویت قرار گیرد

کرج- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز بر تقویت وضعیت معیشت و مسکن کارگران تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شانزدهمین جلسه از سلسله نشست‌های «همه با هم برای ایران» با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری استان البرز به ریاست قدرت‌الله سیف، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد.

این نشست‌ها به‌صورت مستمر با گروه‌های مختلف برگزار می‌شود و با بررسی نقطه‌نظرات، انتقادات و پیشنهادات شرکت‌کنندگان همراه است.

در این جلسات بر اهمیت برگزاری انتخابات و ایفای نقش گروه‌های مختلف در افزایش مشارکت عمومی تأکید می‌شود.

قدرت‌الله سیف در این نشست با اشاره به جایگاه راهبردی جامعه کارگری در پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی استان اظهار کرد: بخش کارگری یکی از ارکان اصلی تولید، توسعه و پویایی اقتصادی است و توجه به مطالبات این قشر باید در اولویت برنامه‌ریزی‌های اجرایی قرار گیرد.

سیف با تأکید بر اهمیت ایجاد و تقویت تعاونی‌های مسکن و مصرف ویژه کارگران تصریح کرد: توسعه تعاونی‌ها می‌تواند نقش مؤثری در کاهش هزینه‌های زندگی، تأمین مسکن مناسب و افزایش قدرت خرید این قشر ایفا کند و ما از هرگونه ابتکار و برنامه‌ای در این حوزه حمایت خواهیم کرد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت تکریم و توجه جدی به زحمت‌کشان جامعه خاطرنشان کرد: کارگران سرمایه‌های انسانی ارزشمند کشور هستند و صیانت از کرامت، امنیت شغلی و رفاه آنان، تضمین‌کننده ثبات اجتماعی و رشد پایدار خواهد بود.

کد خبر 6761207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha