۱۲ اسفند ۱۴۰۴، ۸:۵۶

سمیرم آماده پذیرایی و اسکان مردم از نقاط مختلف کشور است

سمیرم آماده پذیرایی و اسکان مردم از نقاط مختلف کشور است

سمیرم- فرماندار سمیرم گفت: مردم شهرستان آماده پذیرایی و اسکان مردم نقاط مختلف کشور بوده و از نهادهای نظامی و انتظامی در شرایط فعلی پشتیبانی و حمایت خواهد کرد.

محمود مسلم‌ زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب (قدس سره) اظهار کرد: در پی فقدان و شهادت مقام معظم رهبری، در شهرستان سمیرم نیز همچون سایر شهرستان‌ها مردم به صورت خودجوش با حضور در معابر و میادین شهر به عزاداری برای رهبر شهید خود پرداختند.

وی افزود: مردم عزیز در شهرستان سمیرم بازهم برگزاری سایر مراسم‌های متناسب با شهادت حضرت آقا را در مدت عزای عمومی در دستورکار خود دارند.

فرماندار سمیرم عنوان کرد: در همین راستا همزمان با جنگی که استکبار جهانی به ایران عزیز ما تحمیل کرد، در شهرستان سمیرم نیز تدابیر لازم اتخاذ شده و مردم شهرستان نیز آمادگی صد درصدی برای مقابله با این جنگ و همراهی لازم با ارکان نظام دارند.

وی افزود: مردم شهرستان سمیرم آماده استقبال از کسانی هستند که قصد سفر و اسکان در این شهرستان را دارند و همچنین از نهادهای نظامی و انتظامی در شرایط فعلی پشتیبانی و حمایت خواهند کرد؛ این پشتیبانی در قالب کارگروه‌هایی که در دستورکار قرار دارد و بنابر صلاح مدیریت استان انجام خواهد شد.

کد مطلب 6763832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha