۱۶ مرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۰۳

بازیکن خارجی استقلال راهی فوتبال یونان شد

بازیکن خارجی استقلال راهی فوتبال یونان شد

وینگر مالیایی فصل گذشته استقلال، پس از پایان همکاری با آبی‌پوشان و جدایی از این تیم، با امضای قراردادی رسمی به پانتولیکوس یونان پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر، موسی جنپو وینگر مالیایی فصل گذشته استقلال تهران پس از پایان همکاری با آبی‌پوشان و جدایی از این تیم، با امضای قراردادی رسمی به پانتولیکوس یونان پیوست.

جنپو که ابتدای فصل گذشته با سابقه بازی در لیگ برتر انگلیس و فوتبال بلژیک به استقلال پیوسته بود، در جریان اتفاقات ماه‌های پایانی فصل و پس از ترک ایران از سوی برخی بازیکنان و مربیان خارجی، دیگر به تمرینات آبی‌پوشان بازنگشت و در نهایت همکاری او با استقلال به پایان رسید.

این بازیکن ۲۸ ساله اکنون با انتقال به پانتولیکوس، فوتبال خود را در سوپرلیگ یونان دنبال خواهد کرد و امیدوار است پس از تجربه‌ای کوتاه در فوتبال ایران، بار دیگر جایگاه خود را در فوتبال اروپا تثبیت کند.

کد مطلب 6910276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha