پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۵۶

کتابهایی آموزشی برای کودکان و والدین منتشر می‌شود

نشر قدیانی به زودی کتابهایی آموزشی و داستانی را برای کودکان روانه بازار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه 5 جلدی "اولین قدم" که برای گروه سنی 3 تا 6 سال تهیه شده، به صورت دوزبانه و همراه با تصاویر رنگی و جذاب برای آموزش کودکان است. این کتاب در قطع خشتی و قیمت هر جلد 750 تومان به بازار خواهد آمد.

"سرزمین سحر آمیز" نام اثر دیگری از نشر قدیانی برای گروه سنی کودک است. این کتاب از سری رمان‌هایی به قلم «تونی ابت» و با ترجمه پریسا همایون‌روز منتشر خواهد شد. سرزمین سحرآمیز مجموعه‌ای از داستان‌های تخیلی است که شخصیت های اصلی آنها "‌اریک و جولی" مدام با حوادث جادویی،‌ مکان‌های خطرناک،‌ هیولا‌ها و شرارت‌ها روبرو هستند. جلد‌های 1 تا 15 این مجموعه قبلا توسط همین ناشر به چاپ رسیده و جلد‌های 16 تا 20 آن در دست چاپ است.

«بگو ساعت چند است» (ترجمه مهروش طهوری) نام کتاب دیگر قدیانی برای گروه سنی پیش دبستان و سال‌های اول و دوم دبستان است. فعالیت ‌ها و تمرین‌های این کتاب طوری طراحی شده که آموزش خواندن ساعت، ‌ساده و لذت بخش شود. بچه‌ها می توانند با کمک آن، ‌خواندن ساعت را بارها و بارها تمرین کنند.

«دچار استرس می شویم، چه کنیم؟» و «خشمگین می شویم، چه کنیم؟» نیز نام دو اثر با ترجمه حسن نصیرنیا است که توسط همین ناشر و به منظور ارائه روش‌های پیشنهادی به کودک و توصیه‌هایی برای مربیان و والدین منتشر می شود.

کد خبر 706842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha