به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، ابوبکر سیکا پیش از ظهر امروز در بازدید از شرکت تراکتورسازی تبریز گفت : در صورت توافق نهایی میان مقامات ایران و نیجریه ، شرکت تراکتورسازی تبریز در نیجریه خط تولید تراکتورهای تولید ایران را راه اندازی می کند .
وی با اشاره به توانمندی های صنعتی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد : شرکت تراکتورسازی ایران به عنوان یکی از شرکتهای بزرگ و موفق تولید تراکتور از امکانات و پتانسیل های بالایی برخوردار است.
سفیر نیجریه مناسبات دوکشور ایران و نیجریه را رو به توسعه ارزابی کرد و افزود : دو کشور نیجریه و ایران از مشترکات زیادی برخوردار هستند و هدف ما از این بازدید توسعه و پیشرفت روابط دیپلماتیک و تجاری بین دو کشور است.
وی تراکتور را بخشی از زندگی مردم نیجریه عنوان کرد و گفت : 85 درصد از جمعیت 140 میلیون نفری نیجریه به فعالیت های کشاورزی اشتغال دارند.
ابوبکر سیکا در ادامه اظهار داشت: با توجه به نقش کشاورزی در گذران زندگی مردم نیجریه ، داشتن تراکتور برای مردم این کشور امری مهم و حیاتی است.
سفیر نیجریه با تاکید بر اینکه توسعه کشاورزی از اولویت های اساسی دولت نیجریه محسوب می شود افزود : راه اندازی خط تولید تراکتور در نیجریه گام مهمی در مکانیزاسیون کشاورزی در این کشور محسوب می شود.
به گفته وی ، افتتاح این کارخانه مشترک برای مسئولان و مردم کشور نیجریه بسیار خوشحال کننده خواهد بود.
سفیر نیجریه کیفیت و قیمت تراکتورهای ایرانی را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود : تراکتورهای تولیدی دیگر کشورها به لحاظ کیفیت پایین و قیمت بالا موجب نارضایتی کشاورزان نیجریه را فراهم کرده است.
وی با اشاره به خرید چندین تراکتور از ایران برای کشاورزان نیجریه یادآور شد: محصولات شرکت تراکتورسازی به لحاظ کیفیت و قیمت مورد استقال مردم این کشور قرار گرفته است.
به گفته وی ، این عوامل نیجریه را برای تسریع در راه اندازی خط مونتاژ تراکتورهای ایرانی بیش از پیش راغب تر می کند.
نظر شما