پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۳۴

خراسان رضوی یکی از قطب های اصلی بسکتبال ایران است

مشهد - خبرگزاری مهر: سرپرست هیات بسکتبال خراسان رضوی گفت: خراسان دارای پتانسیل‌های خوبی در رشته بسکتبال می باشد و یکی از قطب‌های اصلی این ورزش در ایران است.

عیسی ممدوحی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: تیم بسکتبال خراسان رضوی شامل آقایان و بانوان نزدیک به یک ماه است در اردوی آمادگی به سر می‌برد و تمام تلاش برای حضوری موفق در المپیاد ایرانیان در حال انجام است.

وی تصریح کرد: چند تن از بازیکنان تیم بسکتبال استان در عضویت تیم ملی بسکتبال ایران هستند که در صورت رسیدن این بازیکنان به اردوی آمادگی، تیم بسکتبال خراسان در المپیاد ایرانیان شانس اول مقام قهرمانی خواهد بود.

ممدوحی با اشاره به اینکه تیم بستکبال بانوان هم بسیار خوب کار می کند، خاطر نشان کرد: تمرینات منظمی در دستور کار تیم قرار گرفته است که با مربی گری خوبی دنبال می شود.

وی به اشاره به وجود مربی خوبی تیم بسکتبال بانوان افزود: تیم بانوان از امید های ماست و امیدواریم نتایج خوبی در مسابقات المپیاد ایرانیان به دست آورد.

کد خبر 715618

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha