پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ شهریور ۱۳۸۷، ۱۴:۳۱

هجدهمین کنگره گیاه پزشکی در همدان آغاز به کار کرد

همدان - خبرگزاری مهر: هجدهمین کنگره گیاه پزشکی ایران با هدف بررسی نیاز کشاورزی به دانش مدرن و دستیابی محققان به تکنولوژی روز به میزبانی همدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، رئیس کنگره گیاه پزشکی ایران، پیش از ظهر امروز در آئین نامه افتتاحیه هجدهمین کنگره گیاه پزشکی ایران با بیان اینکه 40 سال از تأسیس کنگره گیاه پزشکی در ایران می گذرد، گفت: در هجدهمین کنگره گیاهپزشکی کشور یک هزار و 300 مقاله به صورت شفاهی و کتبی ارائه شده است.

جعفر ارشاد با اشاره به اینکه اهمیت گیاه پزشکی در افزایش کمی و کیفی تولیدات بسیار ملموس است، افزود: خسارتهای وارده بر محصولات کشاورزی یک معضل بین المللی و با اهمیت بر امنیت غذایی است که کشور ما نیز نمی تواند نسبت به آن بی تفاوت باشد.

ارشاد با تأکید بر حفظ و نگهداری محصولات کشاورزی در مقابل عوامل خسارت زا، اظهار داشت: خسارت های وارده بر محصولات کشاورزی معضلاتی را برای صادرات این محصولات ایجاد می کند.

وی آموزش و تحقیق را از عوامل موثر در پیشگیری از خسارت بر محصولات کشاورزی اعلام کرد و اظهار داشت: عدم هماهنگی این عوامل نتایج نامطلوبی را در پی خواهد داشت و در اجرای هر یک از این عوامل نهادهای دولتی وخصوصی می توانند نقش ایفا کنند.

رئیس کنگره گیاه پزشکی ایران با اشاره به اینکه در کشورما نقش بخش خصوصی در شکل گیری عوامل پیشگیری از خسارت بر محصولات کشاورزی کمرنگ است، یادآور شد: دولت باید در این زمینه با افزایش نظارت از نقش خود بکاهد و نقش بخش خصوصی را افزایش دهد.

جعفر ارشاد فعالیت انجمنها در جهت ارتقای سطح علمی رشته مربوط را مهم دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سالهای گذشته حمایت از کنگره ها بسیار خوب بوده اما در سالهای اخیر سیر این حمایت کاهش یافته است.

کد خبر 737510

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha