پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ مهر ۱۳۸۷، ۱۹:۲۱

محرابیان:

سرمایه گذاری صنعتی در گیلان افزایش یافته است

سرمایه گذاری صنعتی در گیلان افزایش یافته است

رشت - خبرگزاری مهر: وزیر صنایع و معادن گفت: میزان سرمایه‌ گذاری صنعتی طی سه سال گذشته در ‌استان گیلان نسبت به مدت مشابه قبل خود بیش از ۴۷۰‬ درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر در صومعه سرا، علی اکبر محرابیان در جلسه شورای اداری شهرستان صومعه سرا از صدور هزار و 333 پروانه ساخت واحدهای صنعتی در سه سال فعالیت دولت نهم در گیلان خبر داد.

وزیر صنایع و معادن همچنین اقدامات سازنده دولت نهم برای افزایش سرمایه گذاری در کشور را بی نظیر اعلام کرد.

محرابیان در ادامه با بیان اینکه تحریمهای به وجود آمده علیه جمهوری اسلامی ایران موجب رشد در تولید، واردات و صادرات شده است، افزود: بیشترین ضربه را در تحریمهای اقتصادی خود تحریم کنندگان مواجه شدند.

وی با اشاره به بررسیهای به عمل آمده از وضعیت صنعت استان گیلان یادآور شد: در جلسه هیئت دولت مصوبات خوبی جهت توسعه و رشد صنعت این استان خواهیم داشت.

محرابیان عنوان کرد: شهرستان صومعه‌ سرا در زمینه صنایع مربوط به پرورش و تولید درخت صنوبر و همچنین صنعت کرم ابریشم ظرفیت بالقوه زیادی دارد.

وزیر صنایع و معادن با اشاره به موقعیت مناسب مکانی‌ شهرک صنعتی صومعه‌ سرا افزود: شرایط مناسبی جهت توسعه شهرک صنعتی صومعه ‌سرا وجود دارد و وزارت صنایع و معادن نیز از این امر استقبال می‌کند.

وی همچنین از طرح احداث شهرک صنعتی شماره دو ‬در صومعه سرا خبر داد و گفت: برای احداث این شهرک باید شرایط زیرساختی از جمله حل مشکلات و موانع مربوطه به زمین مورد نیاز برای این پروژه فراهم شود.

فرماندار صومعه سرا نیز در خصوص مصوبات دور اول سفر هیئت دولت به استان گیلان گفت: طی این سفر ‪ ۳۲‬مصوبه در قالب ‪ ۹۰‬ پروژه با ‪ ۵۳‬میلیارد ریال برای شهرستان صومعه سرا به تصویب رسید.

کریم شعبانی اظهار داشت: هم اکنون ۹۰‬ درصد مصوبات این سفر اجرایی و۵۰‬ درصد نیز به اتمام رسیده است.

وی ادامه داد: بخش اعظم پروژهای مصوب سفر هیئت دولت برای شهرستان صومعه‌ سرا مربوط به اجرای طرحهای گازرسانی بوده که به دلیل مشکلات کشوری در مرحله عملیاتی متوقف مانده است.

کد خبر 766376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha