به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، عظیم ترابی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: در ابتدای آغاز به کار دولت نهم هیچ مرکز خدمات ارتباطی در هرمزگان فعال نبود که با نگاه توسعه محور دولت و میدان دادن به فعالیت های بخش خصوصی، شمار دفاتر خدمات ارتباطی هرمزگان در حال حاضر به 179 دفتر رسیده که اغلب آنها نیز در روستاها کار خدمات رسانی به مردم را انجام می دهند.
وی ادامه داد: طی سه ساله اخیر با ایجاد مرکز مبادله پستی در ابتدای ورودی شهر بندرعباس جهت تسهیل و سرعت بخشی به انجام فعالیت های پستی و بهره برداری از ساختمان پستی شهرستان بندرلنگه، گامهای بزرگی در راستای خدمت رسانی به مردم برداشته شده است.
ترابی به توزیع بیش از 300 هزار نامه نهاد ریاست جمهوری و دستگاه های مرتبط با سفر رئیس جمهور به هرمزگان اشاره کرد و گفت: افزایش شمار خطوط پستی استان هرمزگان بر میزان کارآیی پست در این استان افزوده است.
مدیرکل پست هرمزگان افزود: 189 هزار نقطه در سراسر هرمزگان کد 10 رقمی پستی دریافت کرده اند که 166 هزار نقطه تاکنون پلاک کوبی شده است.
نظر شما