پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ آبان ۱۳۸۷، ۹:۱۹

خانواده در ترویج فرهنگ کتابخوانی نقش بنیادین دارد

خانواده در ترویج فرهنگ کتابخوانی نقش بنیادین دارد

مهمترین عامل فرهنگ سازی در عرصه کتابخوانی استفاده از نهاد خانواده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کاظمی نویسنده معاصر به ستاد اطلاع رسانی شانزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی  گفت: نسل امروز در جریان مصرف محصولات چند رسانه ای قرار گرفته و استفاده از محصولات چند رسانه ای و اینترنت باعث فاصله گرفتن جامعه از کتابخوانی شده است.

کاظمی معتقد است که این امر باعث بی هویتی نمی شود بلکه هویتها را تغییر می دهد.

وی با اشاره به اینکه یک هفته نمایشگاهی و یک هفته با نام کتاب وکتابخوانی برای ترویج این فرهنگ کافی نیست و باید در امر کتابخوانی بیش از اینها تلاش کرد گفت: فرهنگ سازی را تنها کار نهادهای دولتی نیست، بلکه باید ساختارهای محتوایی تعریف شود و مهمترین عامل در فرهنگ سازی از خانواده شروع می شود.

این نویسنده معاصر ایرانی افزود: والدین با کتاب خواندن برای کودکان در خانه می توانند به صورت غیر مستقیم به فرزندان خود فرهنگ کتابخوانی را آموزش دهند. بعد از خانواده، مدارس نقش پررنگی را در آموزش و فرهنگ سازی استفاده از کتاب بر عهده دارند.

وی گفت: ارگانهای دولتی و غیر دولتی نیز به صورت گسترده می توانند در طول سال با برگزاری برنامه ها و نشستهایی در این زمینه فرهنگ ساز باشند.

کاظمی با اشاره به نزدیکی هفته کتاب، حمایتهای ارشاد را از برنامه مربوط به کتاب و کتابخوانی بسیار درست و آگاهانه دانست.

وی معتقد است که انفجار اطلاعات در شبکه ای به نام اینترنت می تواند به فرهنگ مکتوب ما ضربه بزند برای همین همراستا با انتشارات کتاب به صورت مکتوب می تواند در زمینه کتابهای دیجیتالی فعالیت بیشتری کرد.

شانزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران 21 تا 29 آبان ماه سال جاری در تهران و سراسر کشور برگزار می شود.

کد خبر 776706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha