به گزارش خبرنگار مهر در آمل، دبیر علمی این همایش در سخنانی توسعه علمی ورزش کشور، کاربردی کردن تحقیقات علمی ورزشی در زمینه های اجرایی به خصوص سازمان های ورزشی کشور را از اهداف مهم این همایش بیان کرد.
حسین پورسلطانی گفت: در این همایش مدیران ورزشی، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران کشور حضور دارند.
وی با بیان اینکه 188 مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه این همایش در دانشگاه شمال ارسال شده است، افزود: 34 مقاله در قالب سخنرانی و 40 مقاله به صورت پوستر در دو روز برگزاری این همایش ارائه می شود.
وی با بیان اینکه در بحث تولید علم و مقالات علمی از سوی دانشجویان و اساتید در پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم بسیار موفق عمل کرده است، عنوان کرد: متاسفانه سازمان های اجرایی و ورزشی کشور کمتر به سمت استفاده از علوم روز در ورزش کشور هستند.
پورسلطانی با بیان اینکه در سال های اخیر تعامل خوبی بین پژوهشکده تربیت بدنی و سازمان های ورزشی کشور ایجاد شده، ابراز امیدواری کرد: با اجرایی شدن کامل دستاوردهای علمی در ورزش کشور به سمت توسعه همه جانبه در ورزش ملی و قهرمانی برویم.
نظر شما