پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ خرداد ۱۳۸۳، ۱۳:۰۴

ترقي: بايد منافع ملي بر منافع حزبي ارجحيت داده شود

حميد رضا ترقي قائم مقام مركز سياسي جمعيت موتلفه اسلامي گفت : موتلفه در خصوص انتخابات رياست جمهوري ابتدا برنامه و تيم كاري را ملاك قرار مي دهد و در اين راستا منافع ملي را بر منافع حزبي ارجحيت مي دهد.

وي درگفتگو با خبرنگار سياسي مهر با بيان اين مطلب افزود : در نشستهاي حزب موتلفه اسلامي بحث شخص مطرح نيست. موتلفه بر اين اعتقاد است كه  برنامه و نسخه اي را كه مي تواند در آينده حلال مشكلات مردم و جامعه باشد را مشخص و براساس آن مشخص كنيم كه تيم كاري كه مي تواند اين نسخه را پياده كند درجامعه چه كساني مي توانند باشند از جمله خود رييس جمهور چه نقشي مي تواند در رفع مطالبات جامعه داشته باشد .

ترقي با اشاره به اينكه در موتلفه راجع به مصداق بحثي صورت نگرفته است، گفت: اگر به سمت تعيين مصداق برويم بايد سمت برنامه و تيم منطبق را با آن مصداق تنظيم كنيم درحالي كه مصلحت و منافع ملي ايجاب مي كند اول برنامه مشخص و سپس براساس برنامه كاري دنبال مصداق بگرديم .

قائم مقام مركز سياسي جمعيت موتلفه اسلامي گفت: موتلفه بيشترين نگاه را به منافع ملي دارد و آن را بر مصالح حزبي ترجيح مي دهد و گاهي ممكن است كه منافع ملي مسائلي را ايجاد كند كه با منافع حزبي سازگار نباشد در چنين صورتي منافع ملي اولويت را داراست.

وي در خصوص روساي جمهوري تا چه ميزان در كشور توانسته اند ضمن تامين منافع ملي وفاق را در جامعه رواج دهند، گفت :  در دوره اول روساي جمهوري گذشته موفقيتهاي چشم گيري در صحنه هاي بين الملل ازجمله تهديد زدايي و تنش زدايي در عرصه بين الملل و در صحنه داخلي وجود داشته  است ولي در مرحله دوم معمولا تا اندازه اي اين ويژگي ها تضعيف شده و ميزان آن در صحنه داخلي در اثرگذاري بر انسجام داخلي كاهش يافته است و هم ايفاي نقش در صحنه بين المللي تضعيف شده است.

کد خبر 85501

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha