پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ فروردین ۱۳۸۸، ۱۱:۲۹

نقش ارتش در بهسازی و نوسازی پس از جنگ بی بدیل است

نقش ارتش در بهسازی و نوسازی پس از جنگ بی بدیل است

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران با بیان اینکه ارتش در 8 سال دفاع مقدس به همراه نیروهای سپاه و بسیج در تمامی عملیاتها شرکت داشت، تصریح کرد: بعد از جنگ نیروهای ارتشی در بهسازی و نوسازی کشور نقش اساسی ایفا کرده و می کنند.

به گزارش خبرنگار  مهر، سید محمد کریمی صبح شنبه در مراسم روز ارتش در ساری با بیان اینکه 29 فروردین یاد آور ژرف نگری امام راحل در تثبیت و بقای ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده است، افزود: ارتش ایران در هیچ زمان آغازگر هیچ جنگی نخواهد بود.

کریمی خاطرنشان کرد: در این روز حضرت امام ارتش را به اقیانوس کبیر مردم پیوند زده و حیاتی دوباره به ارتش داده است.

وی با اشاره به اینکه تردیدی نیست که رشد ایران در عرصه های مختلف مخصوصا نظامی و دفاعی در سایه رشادتها و مجاهدت های نیروهای شجاع و غیور ارتش امکان پذیر شده است، خاطر نشان کرد: برقرای امنیت و ثبات کشور به دست همین نیروهای ارتشی انجام شده و می شود.

کریمی با اشاره به اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران با آموزشهای مدرن و به روز نیروهای خود از دیگر ارتشهای جهان نه تنها عقب نیست بلکه در بسیاری از زمینه ها جلوتر نیز است، اظهار داشت: در صورت هرگونه تهدیدی، ارتش ایران در هر زمان و مکانی آماده مقابله و دفاع از کشور است.

به گزارش مهر، یگانهای نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در لشگر 30 پیاده گرگان، نیروهای مسلح، انتظامی، بسیج، سپاه و خودجوش و یگانهای موتوری و خودرویی نیروهای مسلح مازندران از مقابل تمثال امام و مقام معظم رهبری رژه رفتند.

کد خبر 862205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha