پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۳۴

سهیلا جلودارزاده در یزد:

صلاحیت و شایستگی بر حزب گرایی در کابینه موسوی ارجحیت دارد

صلاحیت و شایستگی بر حزب گرایی در کابینه موسوی ارجحیت دارد

یزد - خبرگزاری مهر: سخنگوی ائتلاف مردمی میرحسین موسوی گفت: موسوی بارها بدون هیچ ترسی اعلام کرده که مستقل آمده و در کابینه اش نیز صلاحیت و شایستگی بر حزب گرایی ارجحیت خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، سهیلا جلودارزاده سه شنبه شب در ستاد میرحسین موسوی در استان یزد افزود: امروز می‌ بینیم که سران سیاسی از همه جناحها اعلام همبستگی می ‌کنند، بسیاری از پایگاه‌های بسیج از موسوی حمایت می ‌کنند و این موج در حال فراگیر شدن است.

وی همچنین ادامه داد: موسوی فردی راستگو است و هنگامی ‌که می‌ گوید هنوز کابینه ‌اش را تعیین نکرده است، درست می ‌گوید و موسوی باید کابینه ‌ای کارآمد، قوی و نزدیک به مطالبات مردم تشکیل دهد که این امر نیازمند تلاش و تفکر بیشتر است.

جلودارزاده تصریح کرد: کارآمدی و هماهنگی اعضای کابینه دولت بیش از هر چیز دیگری برای موسوی اهمیت دارد.

سخنگوی ستاد ائتلاف مردمی میرحسین موسوی تاکید کرد: همه مردم حق دارند که آرا آنها درست خوانده شود و در یک انتخابات برابر و امکانات تبلیغاتی برابر در پای صندوق‌های رای حضور داشته باشند.

جلودارزاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه مردم برخی شخصیتها را ستونهای اصلی نظام می دانند و عده ای نباید با زیر سئوال بردن آنها، ستونهای فکری مردم را ویران کنند، گفت: بسیاری از افرادی که امروز به آنها توهین می شود مورد تایید مقامات و مراجع هستند و مسئولان نه در شعار بلکه باید در عمل تابع ولایت فقیه باشند و با رفتار خود عملا تابعیت از این پایه اصلی نظام اسلامی را نشان دهند.

جلودارزاده با اشاره به اینکه عده‌ای با تخریب دیگران به اصطلاح خود می‌خواهند دست به اصلاح بزنند، بیان داشت: اصلاح افراد با تشویش اذهان عمومی مردم متفاوت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار گرفتن در آستانه آخرین روزهای انتخابات بیان داشت: در سه روز آینده که روزهای تعیین کننده ای خواهد بود شاهد شکوفایی آرای موسوی خواهیم بود.

میرحسین در اصول خود ثابت قدم است

وی همچنین افزود: در طول دو ماه گذشته ثبات و استقامت میرحسین موسوی بر روی اصول خود سبب شده اصولگرایان و اصلاح ‌طلبان واقعی در کنار یکدیگر برای حمایت از میرحسین موسوی تلاش کنند.

وی تاکید کرد: موسوی هرگز سرسوزنی از اصول خود کوتاه نمی ‌آید به همین دلیل عموم مردم تابع او شده ‌اند و اصول او نیز جز مصلحت عموم نخواهد بود.

وی تاکید کرد: موسوی برای قدرت ‌طلبی نیامده به همین دلیل به سمت اقتدارگرایان، انحصارطلبان یا کسانی که اصولشان کمر‌نگ است، منحرف نخواهد شد.

کد خبر 894054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha