پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ مرداد ۱۳۸۸، ۱۸:۱۳

قطارشهری ارومیه تا دو سال آینده راه اندازی می شود

قطارشهری ارومیه تا دو سال آینده راه اندازی می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: شهردار ارومیه گفت: تا دو سال آینده قطارشهری در ارومیه راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، ابراهیم بازیان بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه شانزدهمین اجلاس سراسری شهرداران کلانشهرها و مراکز استانها در گفتگو با خبرنگاران از اتمام مطالعات طرح جامع حمل و نقل ریلی در سال جاری خبر داد و بیان داشت: هم اکنون در حال آماده سازی زیرساختهای لازم باتوجه به این مطالعات برای احداث قطارشهری در ارومیه هستیم.

وی با بیان اینکه ارومیه به لحاظ تعداد خودور دومین شهر بعد از تهران در کشور معرفی شده است، خاطرنشان کرد: این امر موجب بروز معضل ترافیک شده است که با راه اندازی قطارشهری این مشکل برطرف خواهد شد.

بازیان با تاکید بر ضرروت نگاه ویژه به مدیریت شهری در ارومیه تصریح کرد: ارومیه در استانی قرار گرفته که دارای موقعیت جغرافیایی خاصی به لحاظ هم مرز بودن با سه کشور خارجی است که نیاز به نگاه ویژه در بخش مدیریت شهری را دو چندان می کند.

شهردار ارومیه با بیان اینکه ارومیه در مقایسه با سایر شهرهای کشور نقشی فراملی دارد، خاطرنشان کرد: در این راستا باید باتوجه به پتانسیل، توانمندی و ظرفیتهای بالای این شهرستان در ابعاد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی صنعت توریسم را در این شهرستان توسعه داد.

وی همچنین با اشاره به ورود ارومیه به جمع کلانشهرهای کشور در سال جاری گفت: شاخص ترین ویژگی کلانشهر شدن ارومیه تاکید بر تحقق چشم انداز 20 ساله و توسعه این شهرستان است.

بازیان برگزاری شانزدهمین اجلاس سراسری شهرداران کلانشهرها و مراکز استانها را گام مهمی در جهت توسعه تمامی ابعاد مدیریت شهری دانست و بهره مندی تمام مجموعه شهرداری هااز سهام عدالت، مصونیت شهرداران مراکز استانها، تحکیم و تثبیت جایگاه شهرداری ها در ساختار هرم مدیریت کشور، افزایش 25 درصدی حقوق کارمندان و کارکنان شهرداری ها به همراه تامین و جذب نیروی انسانی متخصص را از نتایج مثبت این اجلاس برشمرد.

کد خبر 920705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha