محسن مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به اینکه این تعداد تعاونی از هفته تعاون سال گذشته تاکنون به ثبت رسیده است، افزود: سه هزار و 730 نفر در این شرکتهای تعاونی عضویت دارند.
وی با تاکید بر اینکه این شرکتها با پیش بینی 716 فرصت شغلی جدید به ثبت رسیده اند، اظهار داشت: این تعاونیها با سرمایه ثبتی 18 میلیون و 145 هزار و 658 هزار ریال به ثبت رسیده اند.
وی تصریح کرد: از مجموع این تعاونی های به ثبت رسیده، 23 شرکت تعاونی مربوط به بانوان است.
مظفری در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون 47 هزار نفر در استان مرکزی در خصوص مسکن مهر ثبت نام کرده اند، خاطرنشان کرد: از این تعداد 21 هزار و 847 نفر دارای شرایط چهارگانه بودند و برای انعقاد قرارداد زمین به سازمان مسکن و شهرسازی معرفی شده اند.
وی افزود: هشت هزار و 75 نفر در قالب 140 شرکت تعاونی، 10 میلیون ریال برای آماده سازی زمین تسهیلات دریافت کرده اند و یکهزار و 525 نفر در قالب 23 شرکت تعاونی قسط اول تسهیلات ساخت، 257 عضو قسط دوم و 70 نفر قسط سوم را دریافت کرده اند.
مدیرکل تعاون استان مرکزی از عملیات ساختمانی چهار هزار و 286 واحد مسکن مهر در استان مرکزی خبر داد و اضافه کرد: بر اساس قرارداد با پیمانکاران ساختمانی امید است یکهزار و 500 واحد در ایام دهه مبارک فجر و بقیه تا پایان شهریورماه سال آینده تکمیل و تحویل اعضا شود.
وی تصریح کرد: همچنین 118 واحد مسکن مهر از امروز تا پایان هفته تعاون ( 9تا 15 شهریورماه جاری) افتتاح و به اعضا تحویل داده می شود.
مظفری در ادامه گفت: 630 هزار نفر در این استان طی چهار مرحله برای سهام عدالت ثبت نام و به عضویت تعاونی های سهام عدالت در شهرستانهای تابعه درآمده اند که تاکنون حدود 400 هزار نفر سود سهام خود را دریافت کرده اند.
نظر شما