۲۹ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۳۵

مالکان بافت فرسوده شهرهای خراسان جنوبی وام مسکن می ‌گیرند

مالکان بافت فرسوده شهرهای خراسان جنوبی وام مسکن می ‌گیرند

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون اداره ‌کل تعاون خراسان جنوبی از پرداخت وام 15 میلیون تومانی از ردیف اعتباری مسکن مهر به ساخت و ساز در محدوده بافت فرسوده شهرهای این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد رمضانی صبح سه شنبه در جریان بازدید از پروژه ‌های مسکن مهر شهرستان بشرویه حمایت از تعاونی‌ ها را یکی از طرح‌ های با اهمیت و اصلی دولت دانست و گفت: این اقدام با تصویب طرح مشترک در سازمان مسکن و شهرسازی و اداره تعاون و بانک مسکن اجرا می ‌شود.

وی با اشاره به اینکه با برنامه ‌های اجرا شده در حوزه تعاون، اشتغال بسیار زیادی ایجاد شده است، تصریح کرد: تعاونی‌های مسکن مهر یکی از برنامه‌ های سازنده دولت در راستای ایجاد اشتغال و مسکن دار شدن مردم است.

رمضانی ایجاد تعاونی ‌ها را یکی از راهکارهای سوق دادن مردم به سمت و سوی اشتغال و سودآوری عنوان کرد و بیان داشت: هم اکنون در استان تعاونی‌هایی وجود دارد که با 50 هزار تومان سهم اولیه وارد کار تعاونی شدند و هم اکنون همان سهم بعد از چند سال یک میلیون و 500 هزار تومان ارزش دارد.

وی در ادامه پیشرفت پروژه مسکن مهر در بشرویه را مطلوب ارزیابی کرد و از مسئولان خواست در جهت رفع موانع، مشکلات و تامین نیازهای این پروژه همکاری کنند.

رمضانی تشکیل شورای مسکن شهرستان بشرویه را یکی از راهکارهای اساسی در راستای وحدت اداری در رفع موانع و مشکلات پروژه‌های ساختمانی دانست و افزود: تشکیل این شورا در شهرستانی مانند بشرویه با درست احداث داشتن هزار و 270 واحد مسکونی عاملی جهت رفع مشکلات با حضور و دخالت تمامی ادارات است.

وی با بیان اینکه تاکنون به 420 نفر از متقاضیان مسکن مهر قسط اول وام مسکن مهر به ارزش چهار میلیون و200 هزار تومان پرداخت شده است، عنوان کرد: این مقدار مبلغی نزدیک به 16 میلیارد تومان بوده که در بشرویه به متقاضیان مسکن مهر پرداخت شده است.

معاون اداره ‌کل تعاون خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: این پروژه در بشرویه تا قبل از پایان سال به مرحله سقف ‌زنی می ‌رسد و ما در استان در بحث مسکن مهر مشکل مالی نداریم.

کد خبر 1019906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha