۲۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۲:۰۴

یاد یار مهربان/

سفر تکین و سال تلخ مهر

سفر تکین و سال تلخ مهر

درگذشت مجتبی تکین عکاس محجوب و دبیر گروه عکس خبرگزاری مهر بر اثر سانحه تصادف که در تیرماه سال 1388 رخ داد تلخ ترین واقعه جبران ناپذیر برای خبرگزاری مهر بود.

 به گزارش خبرنگار مهر، دبیر گروه عکس خبرگزاری مهرعصرجمعه 26 تیرماه 1388 به همراه خانواده خود در گردنه حیران با یک کامیون تصادف کرد و در این حادثه او به همراه دختر هفت ساله‌اش در دم جان سپردند وهمسر وی نیز به فاصله اندکی در بیمارستان از دنیا رفت تا تمامی اعضای خانواده تکین در این حادثه غمبار دار فانی را وداع بگویند.

خبر بسیار تلخ بود و ناگوار به طوری که فضای خبرگزاری را تا مدتها تحت تاثیر قرار داد و سیل پیامها و تسلیتها از مراکز مختلف فرهنگی و اجتماعی به سوی خانواده او و همکارانش در خبرگزاری به راه افتاد اما چه فایده که خبرگزاری مهر یکی از یاران مهربان و با اخلاقش را از دست داد.

مجتبی تکین روزنامه نگار و عکاسی متعهد بود که طی دوران فعالیت حرفه ای خود برنده جوایز متعدد داخلی و خارجی در حوزه عکاسی خبری شده بود.

در آستانه گذر از سالی تلخ  و رسیدن به نوروز و حلول سال 1389 یاد و نام او را گرامی می داریم که گرامیداشت یاد تکین گرامیداشت اخلاق حرفه ای در حوزه روزنامه نگاری و عکاسی است؛روحشان شاد.

کد خبر 1053987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha