پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۹:۳۴

سردار حسینی:

مردم ایران برای حفظ انقلاب تا پای جان می ایستند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مالک اشتر گفت: مردم کشورمان بارها ثابت کرده اند از انقلابی که حاصل خونهای پاک شهدا است تا پای جان محافظت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید محمود حسینی که روز پنجشنبه در مراسم رژه حماسی موتورسواران گردان عاشورای حوزه 321 امام علی النقی (ع) به مناسبت آزادسازی خرمشهر در شهرک سجادیه منطقه 15 شهرداری تهران سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: در ابتدای جنگ مخالفان جمهوری اسلامی تصور می کردند ایران قدرت دفاعی برای مقابله با تهاجم آنها را ندارد و می توانند ظرف مدت کوتاهی خرمشهر و ایران اسلامی را به تصرف خود درآورند اما زمانی که مقاومت مردم را دیدند همه متحیر شدند.

وی ادامه داد: در همان روزهای ابتدایی به آنها ثابت شد که مردم ایران و خرمشهر با دست خالی و قلب هایی مملو از ایمان می توانند کارهای عظیمی را انجام دهند و برابر هر تجاوزی بایستند.

سردار حسینی یکی از عوامل سقوط خرمشهر را کارشکنی برخی دشمنان در لباس دوست عنوان کرد و افزود: این افراد با شعار "زمین را می دهیم، زمان را می گیریم و در وقت مناسب در این زمینه اقدام خواهیم کرد" به دنبال اهداف شومشان بودند که به آن نرسیدند.

وی با اشاره به رشادت های مردم در پس گرفتن خرمشهر از چنگال دشمنان تصریح کرد: مردمی که تن به خواسته این دشمنان نداده بودند بدون آنکه تجربه و تجهیزات لازم را در اختیار داشته باشند و بدون آنکه آموزشی دیده باشند با دل و جان از خاک و میهن خود دفاع کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مالک اشتر در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از گذشت 20 ماه مردم به وجد آمدند، نیروها به حرکت درآمدند، همدلی و بارقه امید برای آزادسازی خرمشهر ایجاد شد. ابتدا نیروهای بیگانه و متجاوز در جای خود متوقف شدند، سپس عملیات های کوچک آغاز شد و پس از آن عملیات های بزرگتر صورت گرفت. هر چه می گذشت بخش های بزرگتری از خاک میهن اسلامی فتح می شد که پس از عملیات فتح المبین عملیات "الی بیت المقدس" با رمز یا علی ابن ابیطالب(ع) اجرا شد که به فتح خرمشهر منجر شد.

سردار حسینی تصریح کرد: همه متحیر بودند که چطور مردم بدون داشتن تجربه، تجهیزات و آموزش کافی توانستند به این مهم دست پیدا کنند. این سئوال بزرگی برای نیروهای داخلی و خارجی بود که امام (ره) به آن این گونه پاسخ دادند که "خرمشهر را خدا آزاد کرد".

وی ضمن تبریک سالروز آزادی خرمشهر به این نکته اشاره کرد که دشمنان همچنان به واسطه سیلی محکمی که خورده اند در تلاشند تا سلطه خودشان را به کشور ما باز گردانند اما ملت ما هیچ گاه چنین اجازه ای را به آنها نخواهد داد و جانانه از اسلام عزیز دفاع خواهند کرد. از انقلابی که حاصل خون های پاک شهداست. انقلابی که حاصل صبر و بردباری خانواده شهدا و سختی هایی است که مردم غیور ایران اسلامی متحمل شدند.

سردار حسینی با اشاره به حضور پررنگ مردم و بسیجیان در جریانات پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری گفت: این حضور نشان داد که مردم همچنان پای انقلاب ایستاده اند و با پیروی از دستورات مقام معظم رهبری برای دفاع از اسلام و انقلاب از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند بود.

رژه موتورسواران برای سومین سال متوالی است که در حوزه 321 امام علی النقی (ع) ناحیه مالک اشتر برگزار می شود. این مراسم با حضور فرمانده حوزه، فرمانده گردان عاشورا، اعضای شورای حوزه و فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج و همچنین جمع زیادی از بسیجیان، خانواده های شهدا و مردم برگزار شد.

رژه نیروهای موتورسوار که با استقبال خوب و قابل توجه مردم شهرک سجادیه و اطراف مواجه شده بود، روزهای خاطره انگیز اعزام نیروها به جبهه های نبرد حق علیه باطل و هشت سال دفاع مقدس را تداعی کرده بود.

در پایان این مراسم سردار حسینی از برگزارکنندگان این رژه حماسی و همچنین فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهرک سجادیه تجلیل و سپاسگزاری کرد.

کد خبر 1091103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha