۱۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۳۶

مستند "اربعین"در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد به نمایش درآمد

مستند "اربعین"در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد به نمایش درآمد

یاسوج - خبرگزاری مهر: فیلم مستند "اربعین" ساخته ناصر تقوایی صبح چهارشنبه در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد نقد و بررسی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم مستند اربعین که در سال 1349 در مسجد دهدشتی بوشهر ساخته شد، آیین عزاداری مردم این شهر در سوگ سرور و سالار شهیدان را به تصویر می کشد.

این فیلم در مدت زمان 20 دقیقه، کار و تلاش روزانه مردم بوشهر همراه با شیوه زیبای عزاداری آنان را با صدای به یادماندنی "بخشو"، به تصویر کشانده است.

در خلاصه داستان این مستند آمده است: گروهی از مردم فارغ از کار، پرچم‌ها و پارچه‌های سبز و سیاه را بر در و دیوار و خانه‌ها و صحن مسجد نصب می‌کنند. غروب همان روز هیئت عزاداران مسجد دهدشتی بوشهر در دایره‌های تو در تو با نوحه اندوهبار و هیجان‌آور "بخشو" سینه می‌زنند.

مستند اربعین به همراه "باد جن" و "موسیقی جنوب" سه گانه های ناصر تقوایی در خصوص موسیقی و آیینهای مردم جنوب کشور است.

کد مطلب 1477956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha