پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۳۱

اختصاصی مهر/

جزئیات افتتاح دومین کتابخانه صبا در روستای رباط خراسان شمالی

جزئیات افتتاح دومین کتابخانه صبا در روستای رباط خراسان شمالی

دومین کتابخانه صبا متشکل از کتاب‌های اهدایی مردم ایران، فردا به طور رسمی در روستای رباط در استان خراسان شمالی و مرز ایران و ترکمنستان افتتاح می‌‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین کتابخانه‌ای که قرار بود توسط کاروان صبا افتتاح شود، فردا شنبه 30 دی در روستای رباط در استان خراسان شمالی افتتاح می‌شود. این کتابخانه بعد از کتابخانه صبا در تنب بزرگ هرمزگان، دومین کتابخانه صبا است که با کتاب‌هایی اهدایی مردم کشور گشایش می‌یابد.

دومین کاروان صبا تا به حال از استان‌های سمنان، خراسان رضوی و خراسان شمالی عبور کرده و به نقطه پایانی خود در استان خراسان شمالی رسیده است. آخرین شهری که کاروان صبا به آن رسید، شهر شیروان بود که دیروز پنجشنبه 28 دی این کاروان به آن رسید. بعد از شهر شیروان نیز کاروان به سمت روستای رباط حرکت کرد و مسئولان امر مشغول آماده‌سازی این روستای سردسیر برای مراسم افتتاحیه روز شنبه شدند.

روستای رباط از روستاهای مرزی ایران با ترکمنستان است که از بخش قوشخانه شهرستان شیروان از استان خراسان شمالی است. استقبال مردمی که در شهر شیروان از کاروان صبا شد، خوب ارزیابی شد و مردم این شهر در میدان مرکزی شهر یعنی میدان انقلاب، جشن تقدیم کتاب برگزار کردند. هنرمندان این شهر نیز کتاب‌های خود را در چرخ‌های دستفروشی به میان مردم آورده و به فروش رساندند. در این مسیر دو خیّر از شهر بجنورد، اهدای تعدادی میز و صندلی و دو دستگاه رایانه را به کاروان صبا تقبل کردند.

در مجموع 6 هزار کتاب در شهر شیروان جمع‌آوری شد. با شروع حرکت این کاروان از شهرهای سمنان، گرمسار، دامغان، شاهرود و دیگر شهرهای مسیر کاروان صبا، در سمنان 12 هزار و 500 کتاب، در سبزوار 3 هزار جلد، نیشابور 5 هزار جلد، در مشهد بیش از 4 هزار جلد، در قوچان نزدیک به 4 هزار جلد و در بجنورد 13 هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد. مراسم افتتاحیه دومین کتابخانه صبا هم فردا شنبه 30 دی از ساعت 7 تا 10 صبح، با حضور معاون امور استان‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، مدیرکل کتابخانه‌های استان خراسان شمالی، فرماندار شیروان، بخشدار قوشخانه و مسئولان محلی برگزار می‌شود.

محلی که کتابخانه در آن تاسیس می‌شود، پیش از این یک مدرسه بوده است که به دلیل انتقالش به یک مکان جدید، بخشداری قوشخانه این محل را به نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور سپرد تا کتابخانه در آن‌جا تاسیس شود. کتاب‌هایی که در مسیر این کاروان جمع‌آوری شده‌اند، بسیار بیشتر از ظرفیت این کتابخانه روستایی است؛ بنابراین با تعدادی از این کتاب‌ها، کتابخانه‌های دو روستای گیفان و داشلی‌قلعه نیز تجهیز خواهد شد. این دو روستا نیز از روستاهای مرزی ایران با ترکمنستان هستند.

کد خبر 1793938

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha