کیانوش کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هم اکنون در این مهدها 15 هزار و 73 کودک از خدمات متنوع آموزشی بهره مند هستند.
وی همچنین با بیان اینکه آموزش در مهدهای کودک طبق قانون اساسی اجباری نیست، اظهارداشت: آموزش رایگان و اجباری از دبستان است.
مدیرکل بهزیستی گیلان گفت: در سالیان اخیر آموزش پیش دبستانی طبق مصوبات مجلس شورای اسلامی اجباری شده است.
وی افزود: در حال حاضر 15 درصد کودکان استان در مهدهای کودک آموزش می بینند در حالیکه این نسبت در کشور 7 تا 8 درصد است.
کوچکی نژاد اظهارداشت: مهدهای کودک روستایی و حاشیه شهرها از یارانه سازمان بهزیستی بهره مند هستند.
وی اذعان داشت: در مناطق کم برخوردار با هدف تشویق مردم به جهت بردن کودکان به مهدها به آنان یارانه پرداخت می شود.
مدیرکل بهزیستی گیلان ادامه داد: هم اکنون اورژانس سیار اجتماعی در پنج شهرستان استان از قبیل رشت، فومن، انزلی، تالش و لاهیجان فعال و تیم های سیار بصورت شبانه روزی آماده خدمت به مردم هستند.
وی تصریح کرد: سال گذشته به واسطه اورژانس اجتماعی به سه هزار و 350 نفر از آسیب دیدگان بصورت مستقیم خدمات رسانی شده در ضمن از طریق خط 123 پاسخگویی چهار هزار و 626 نفر نیز بوده است.
کوچکی نژاد افزود: پارسال از طریق اورژانس اجتماعی 45 کودک کار در استان ساماندهی شده است.
وی بیان داشت: با تصویب قانون خانواده طی سال گذشته در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ این قانون از یکم فرودین ماه سال جاری به قوه قضائیه مشاوره قبل از طلاق که تا این تاریخ بصورت تعاملی و همیاری با دادگاه ها از سوی بهزیستی انجام می گرفت، اجباری شد.
مدیرکل بهزیستی گیلان گفت: طبق این قانون قضات دادگاه خانواده موظف به هدایت تمامی زوج های متقاضی طلاق به مراکز مشاوره هستند.
وی افزود: قوه قضائیه نیز موظف به ایجاد مراکز مشاوره قبل از طلاق در مدت سه سال در دادگسترها و محاکم قضایی است.
کوچکی نژاد اظهارداشت: طبق تبصره 16 این قانون تا زمانی که مراکز مشاوره قبل از طلاق ایجاد نشده از ظرفیت سازمان بهزیستی استفاده شود و خوشبختانه این ظرفیت از سالیان گذشته در استان ایجاد شده است.
وی در ادامه از فعالیت مرکز مشاوره در شش شهرستان گیلان خبر داد و یادآورشد: پارسال دو هزار و 480 نفر در این مراکز پذدیرش شدند که 20 درصد این افراد دوباره به کانون گرم زندگی خود بازگشتند.


نظر شما