به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد تیموری صبح یکشنبه در بازدید از این مرکز اظهار داشت: برای تامین ایمنی لازم در آسانسور رعایت استانداردهای مربوطه اجباری و این موضوع به تمام شهرداری های استان منعکس شده که نباید برای ساختمانهای فاقد گواهینامنه ایمنی آسانسور پروانه پایان کار صادر کنند.
تیموری افزود: شرکتهای طراحی و مونتاژ آسانسور دارای پروانه صادره از سازمان صنعت، معدن و تجارت موظفند با مراجعه به آدرس LIFT.ISIRI.ORG.IR درخواست بازرسی از آسانسورهای نصب شده را در سامانه ثبت کنند.
وی در ادامه گفت: شرکت بازرسی استاندارد با انجام عملیات بازرسی در صورت ایمن بودن آسانسور و مطابقت با استاندارد های مربوطه نسبت به صدور گواهینامه ایمنی آسانسور با درج اطلاعات و مشخصات ساختمان و مالک آن اقدام می کند.
مدیرکل استاندارد استان همدان تاکید کرد: دریافت گواهینامه ایمنی آسانسور فقط از طریق این سامانه قابل پیگیری است و متقاضیان نیازی به مراجعه حضوری به اداره کل ندارند.
وی بیان داشت: امکان سرویس دهی به متقاضیان از طریق دفاتر پیشخوان و اتصال به سامانه شهرداری های سراسر کشور در این سامانه پیش بینی شده است.
وی در پایان گفت: این اداره کل برای آشنایی بیشتر با عملکرد سامانه، نسبت به برگزاری دوره آموزشی با حضور نمایندگان شرکت های طراحی و مونتاژ آسانسور و همچنین شرکتهای بازرسی آسانسور فعال استان همدان اقدام کرده است.


نظر شما