به گزارش خبرنگار "مهر" در اردبيل ، علي نيكزاد استاندار اردبيل كه در اولين ديدار رسمي با كاركنان استانداري در محل سالن اجتماعات استانداري سخن مي گفت، افزود: اگرچه اقدامات انجام يافته در مدت قريب به 12 سال پس از تاسيس استان چشمگير و در برخي زمينه ها كم نظير است اما نياز استان و استعداد منطقه استمرار فعاليت هاي سازندگي با شتاب هرچه تمام تر را مي طلبد.
وي با قدرداني از تلاش هاي آقاي نگارنده در طول مدت 3 سال مديريت ارشد استان اردبيل، مديران ستادي استانداري را نيز به همكاري بيشتر براي كمك به تحقق هرچه بيشتر حقوق اجتماعي مردم فراخواند.
در اين ديدار، سيد جواد نگارنده استاندار سابق اردبيل نيز اقدامات انجام يافته در طول سالهاي اخير در منطقه را اميد بخش دانست و گفت: انتظار مي رود با بهره برداري از اين طرح ها كه برخي از آن هم اينك در حال اجراست در آينده نه چندان دور سيماي استان دگرگون تر شود.
نظر شما