پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۹:۱۲

حداد عادل:

۵۱برنامه درسی در شورای تحول علوم انسانی تصویب شد

۵۱برنامه درسی در شورای تحول علوم انسانی تصویب شد

رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی اعلام کرد: تا کنون ۵۱ برنامه درسی در مقاطع مختلف در شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی تصویب و برای اجرا به وزارت علوم ابلاغ شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۰۷ شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست غلامعلی حداد عادل برگزار شد.

حداد عادل در این جلسه اعلام کرد: از این پس نماینده سازمان سنجش آموزش کشور به منظور هماهنگی بیشتر بین این سازمان و شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی به این شورا دعوت خواهد شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: کارگروه‌های ۱۵ گانه ذیل شورای تحول و ارتقاء تا کنون بیش از هزار جلسه برگزار کرده‌اند و این حجم کار علمی در کشور بی‌نظیر است.

وی ادامه داد: تا کنون ۵۱ برنامه درسی در مقاطع مختلف در شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی تصویب شده و برای اجرا به وزارت علوم ابلاغ شده است.

کد خبر 2957567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha