۱۷ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۵۱

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

افزایش یک هزارتنی برداشت پسته زرندیه نسبت به سال گذشته

افزایش یک هزارتنی برداشت پسته زرندیه نسبت به سال گذشته

زرندیه- مدیر جهاد کشاورزی زرندیه گفت: ۱۱هزار تن پسته از باغات پسته زرندیه برداشت شد که نسبت به میزان برداشت سال گذشته یک هزار تن افزایش داشته است.

احمد قره بیگلو در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن ابراز رضایت از وضعیت عملکرد باغات پسته در سال جاری گفت: با توجه به شرایط مطلوب و افزایش سطح باغات بارده، برداشت محصول در این شهرستان امسال یک هزار تن افزایش یافت.

وی با اشاره به پایان فصل برداشت محصول از سطح باغات زرندیه بیان داشت: این شهرستان دارای هشت هزار و ۵۰۰ هکتار باغ پسته است که از این میزان شش هزار و ۵۰۰ هکتار آن باغ های پسته باور هستند و برداشت امسال از ۱۰ هزار تن در سال گذشته به ۱۱ هزار تن افزایش یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی زرندیه ادامه داد: همچنین امسال سال آورد برای باغات پسته زرندیه بود و با توجه به شرایط مساعد در سال جاری، به طور متوسط در هر هکتار دو تن محصول برداشت شد.

استان مرکزی مقام ششم کشور در پرورش باغات پسته را دارا است

قره بیگلو اظهار داشت: استان مرکزی مقام ششم کشور در پرورش باغات پسته را دارا است که بیش از ۷۰ درصد باغات و محصولات تولیدی پسته آن در شهرستان زرندیه است که محصول تولیدی آن در ۱۸ پایانه، فرآوری و به بازار عرضه می شود.

وی ارقام کله قوچی، فندقی، اکبری و احمدآقایی را از تولیدات پسته زرندیه ذکر کرد و اضافه کرد: هم اکنون پایانه صادراتی پسته این شهرستان در حال احداث است که با بهره برداری از آن در آینده نزدیک پسته زرندیه به طور مستقیم و با برند این شهرستان صادر خواهد شد.

به گفته قره بیگلو، پسته تولیدی دشت سلطان احمدلو زرندیه به اتحادیه اروپا، کشورهای حاشیه خلیج فارس و خاور دور صادر می شود.

مدیر جهاد کشاورزی زرندیه با بیان اینکه باغات پسته زرندیه بدون هر گونه آلودگی از لحاظ آفت هستند، اظهار داشت: تاکنون هیچ گونه آفت خاصی برای باغات پسته این شهرستان مشاهده نشده که علت اصلی آن موقعیت جغرافیایی و منطقه مطلوب است.

قره بیگلو ادامه داد: هم اکنون ۲۰۰ هکتار از اراضی دشت سلطان احمدلو زرندیه به کاشت پسته ارگانیک اختصاص داده شده و توسط بازرسان اتحادیه اروپا مورد ارزیابی و کنترل کیفیت قرار می گیرند.

مدیر جهاد کشاورزی زرندیه گفت: بازرسان به طور غیر محسوس و بدون اطلاع قبلی سالی یک بار جهت انجام مراحل آزمایشگاهی و نمونه برداری در باغات حضور پیدا می کنند و در صورت نبود هیچ گونه آلودگی و بلامانع بودن جهت صادرات محصول تاییدیه صادر می کنند.

شهرستان زرندیه دارای ۶۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که حدود ۴۲ هزار هکتار آن زیر کشت محصولات زراعی و باغی قرار دارد.

کد خبر 2960556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha