۲ دی ۱۳۹۴، ۲۰:۳۹

واکنش وزیر جهاد به توزیع برنج تاریخ گذشته

واکنش وزیر جهاد به توزیع برنج تاریخ گذشته

وزیر جهاد کشاورزی گفت‌: برنج فاسد و تاریخ گذشته‌ توزیع نشده و هر خبری در این باره منتشره شده، دروغ است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حجتی در حاشیه دیدار وزیر امور خارجه مغولستان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در اخبار صدا و سیما، رادیو و برخی سایتها اخباری مبنی بر توزیع برنج های تاریخ گذشته و آلوده منتشر شده است، گفت: ‌توزیع و فروش اقلام و کالاهای تاریخ گذشته غیرقانونی و جرم است.

وی اظهارداشت: به طور معمول کالاها و محصولات موجود در انبار زمانی که به پایان تاریخ مصرف نزدیک می‌شود، برای آزمایش، تایید بهداشتی و سلامت به سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان ارائه می‌شود و این سازمان در صورت تایید سلامت، مجوز توزیع و تمدید دوباره تاریخ مصرف را صادر می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: درباره برنج هایی که صحبت آنها شده نیز همین روال انجام شده و تاریخ مصرف این برنج ها از لحاظ سلامت تایید و تمدید شده است. حجتی تاکید کرد:‌ برنج هایی که توزیع شده هیچگونه مشکلی ندارد و نمی دانم این اخبار از کجا و چگونه درج می‌شود.

وی تصریح کرد: ماهانه با مسئولان شرکت بازرگانی دولتی ایران جلسات مستمری داریم و در این جلسات همواره بر دقت آنان در خرید کالاهای مصرفی و بررسی موجودی انبارهای ذخیره کالاها و محصولات تاکید می‌کنیم و اینکه گفته شده من در این جلسات تاکید خاصی بر خرید و توزیع برنج ها داشته‌ام مطلب جدیدی نیست.

کد مطلب 3008253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha