پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

دی میستورا برای گفتگو درباره سوریه با «ترامپ» دیدار می کند

دی میستورا برای گفتگو درباره سوریه با «ترامپ» دیدار می کند

نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه از برنامه خود برای دیدار با رئیس جمهور منتخب آمریکا به منظور کسب اطلاع از مواضع وی درباره سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، «استفان دی میستورا» نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه روز شنبه از برنامه خود برای دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا خبر داد.

دی میستورا طی سخنانی در همایش بین المللی «گفتگوها درباره دریای مدیترانه» که در رم پایتخت ایتالیا برگزار شده بود گفت: من از مواضع ترامپ درباره سوریه اطلاع ندارم اما به زودی به نیویورک و واشنگتن سفر خواهم کرد و امیدوارم که در آنجا با مواضع ترامپ در خصوص سوریه آشنا شوم.

دی میستورا با اعلام اینکه ترامپ بارها از طرح خود برای دستیابی به توافق با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه درباره مقابله با داعش سخن گفته است، افزود: همه ما تمایل داریم که به این امر اطمینان کنیم، همگی خواستار مبارزه با داعش هستیم.

وی همچنین ادامه داد: اگر بخواهیم بر داعش پیروز شویم باید از عراق و لیبی عبرت بگیریم و این به معنای آن است که باید به دنبال یافتن راهکار سیاسی جامع در سوریه باشیم.

کد خبر 3839817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha