۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۰۰

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری:

مشکل ۳۰۰ واحد صنعتی و کشاورزی چهارمحال و بختیاری حل شد

مشکل ۳۰۰ واحد صنعتی و کشاورزی چهارمحال و بختیاری حل شد

شهرکرد- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: مشکل ۳۰۰ طرح و واحد صنعتی و کشاورزی راکد و نیمه تعطیل این استان در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان رفع شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، سید نعیم امامی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری گفت: این ستاد از اردیبهشت ماه ۹۴ در استان فعال شد که تاکنون ۱۴۳ جلسه با هدف بررسی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی در بخش کشاورزی و صنعتی استان تشکیل شده است.

به گفته وی، بدهی به بانک های عامل و تقسیط بدهی، بدهی به تامین اجتماعی، بدهی مالیاتی، مشکلات زیست محیطی، بدهی به دستگاه های اجرایی، تامین زیرساخت ها از سوی دستگاه های اجرایی و شهرک های صنعتی و تغییر وثیقه بانکی از جمله مشکل این واحدهای تولیدی بوده است.

کد خبر 3915587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha