۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵

قائم مقام کلانشهر کمیته امداد استان تهران مطرح کرد:

مراکز نیکوکاری با محوریت مردم و معتمدان محله فعالیت می‌کنند

مراکز نیکوکاری با محوریت مردم و معتمدان محله فعالیت می‌کنند

فعالیت مراکز نیکوکاری با محوریت قرار گرفتن مردم و معتمدان محله در کمک به نیازمندان است و این مراکز نقش بسزایی در هم‌افزایی کمک‌های مردمی ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدابوالفضل پرپنچی قائم مقام کلانشهر کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری همکار کمیته امداد هستند و به صورت مستقل فعالیت می‌کنند، گفت: کمیته امداد در اداره امور مراکز نیکوکاری دخالت نمی‌کند و فقط تجارب خود را در اختیار آنها قرار می‌دهد و از استقلال مالی و اداری برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه فعالیت مراکز نیکوکاری با محوریت قرار گرفتن مردم و معتمدان محله در کمک به نیازمندان است و این مراکز نقش بسزایی در هم‌افزایی کمک‌های مردمی ایفا می‌کنند، افزود: شناسایی فقرا و همچنین خیران و برقراری ارتباط بین این دو اصلی‌ترین وظیفه مراکز نیکوکاری است؛ با توجه به محقق شدن اهداف این نهاد برای تقویت استقلال کاری و احراز هویت مردمی این مراکز، کمیته امداد مدیریت این مراکز را به هیئت عامل مراکز نیکوکاری واگذار کرده است.

پرپنچی به اهداف فعالیت مراکز نیکوکاری اشاره و عنوان کرد:مراکز نیکوکاری با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ احسان و نیکوکاری به صورت محله محور، شناسایی خیران و نیازمندان واقعی محله و ارائه خدمت به نیازمندان از طریق کمک‌های مردمی در محل سکونت و گسترش ارتباطات بین مردم در محله آغاز به کار کردند تا امکان فعالیت داوطلبانه مردمی برای خدمت رسانی به نیازمندان را فراهم کنند.

قائم مقام کلانشهر کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه هم اکنون ۳۷ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران فعال هستند، بیان کرد: نیکوکاران و خیران هر محله و منطقه با ارائه کمک‌های نقدی و غیر نقدی در رفع محرومیت نیازمندان محل و منطقه خودشان تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری علاوه بر نیازسنجی نیازمندان باید توانمندی‌های هر محله را نیز شناسایی کنند گفت: نقش مراکز نیکوکاری در هر محله شناسایی، ساماندهی مسائل و مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است که با کمک خیران و مسئولان سعی در رفع آنها دارند.

پرپنچی با اشاره به اینکه مرکز نیکوکاری محله امیریه، سی و هشتمین مرکز نیکوکاری فعال است که فعالیت خود را در سطح این استان آغاز کرده است، ادامه داد: یکی از پایگاه‌های ایجاد مراکز نیکوکاری مساجد است و با توجه به اینکه مساجد از معنویت خاصی برخوردار هستند، با استفاده از مشارکت مردمی می‌توانند در جهت خدمت‌رسانی به مردم موفق‌تر عمل کنند.

قائم مقام کلانشهرکمیته امداد استان تهران ابراز امیدواری کرد و گفت: مرکز نیکوکاری محله امیریه بتواند مانند سایر مراکز نسبت به انجام وظایف و تکالیف خود اقدامات مناسب را انجام دهد و ما نیز با حضور هیئت امنای این مرکز بتوانیم در جهت تکالیف اصلی خود که کمک به نیازمندان و توانمندسازی آنان است اقدامات مؤثری را انجام دهیم.

کد خبر 4039673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha