این شاعرمعاصردرگفتگو با خبرنگارمهر، با بیان این مطلب افزود : معمولا در کشور ما با مناسبت های گوناگون جشنواره هایی برگزار می شود ، حال باید دید که هدف متولیان ازبرگزاری چیست .
محمود پوروهاب تصریح کرد : برگزاری جشنواره ها برای دلگرمی شاعران خوب است ، اما چنانچه جدی گرفته نشوند ، تاثیر چندانی بر شعر و ادبیات ما نخواهد داشت .
وی اضافه کرد : تا کنون درحوزه های متنوعی جشنواره فجر برگزار می شد و وارد شدن شعر نیز به این عرصه بسیار مبارک است و باعث تشویق شاعران خواهد شد .
این شاعرخاطرنشان کرد : حضورشاعران جوان درکنارپیشکسوتان تاثیرمثبت خواهد داشت ، چرا که شاعران جوان ازپیشکسوتان پیروی می کنند ، همانطورکه ما هم جوانتر بودیم و ازپیشکسوتان تاثیرمی گرفتیم و آنها به ما حرکت بخشیده و نیرو می دادند .
مجمود پوروهاب یاد آور شد : تجربه پیشکسوتان خیلی مهم است ، من به بعضی از دوستان که مطالعه زیادی دارند ، می گویم که کتاب خواندن مهم است اما اگرچند دقیقه با یک نویسنده صحبت کنید شاید تمام ضعف های کار خود را متوجه شوید که مهم تر از خواندن کتاب است و امروزه مراوده با شاعران برای جوانان موثرتر است .


نظر شما