به گزارش خبرنگار مهر، نعمت الله دستیاری روز پنج شنبه در نخستین روز از دهه فجر و در دیدار با امام جمعه پلدختر اظهار داشت: اعتبارات شهرستان پلدختر با وجود کاهش شدید بهای نفت و تحریم های ظالمانه دشمن، امسال رشد ۴۶ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.
وی افزود: امسال اعتبارات شهرستان پلدختر به ۴۶۰ میلیارد ریال رسیده که این میزان در سال گذشته مبلغ ۳۹۰ میلیارد ریال بوده است.
۷۰ روستای پلدختر گاز رسانی شد
فرماندار پلدختر به خدمات دولت تدبیر و امید در شهرستان اشاره کرد وگفت: ۷۰ روستای این شهرستان امسال گاز رسانی شده که این تعداد سال گذشته ۹ روستا بوده و عملیات گاز رسانی ۱۶ روستای دیگر نیز در حال اجر است.
وی با بیان این که ۴۱ کیلومتر راه روستایی در شهرستان پلدختر احداث شده است، افزود: در حوزه آبرسانی ۱۶ روستای این شهرستان امسال با افتتاح پروژه مهم «کورشوراب» آب رسانی می شود.
دستیاری خاطر نشان کرد: برای نخستین بار در شهرستان پلدختر امسال حدود ۱۷۰ میلیارد دلار اعتبار به احداث کارخانه آهک هیدراته اختصاص داده شده که هم اکنون در حال تجهیز کارگاه است و با بهره برداری از آن نزدیک به ۱۵۰ نفر اشتغالزایی می شود که مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان در فاز اول آن هزینه شده است.
فاز اول مینی پالایشگاه پلدختر با ۴۷ میلیارد تومان اعتبار اجرا می شود
وی به پروژه مینی پالایشگاه پلدختر اشاره کرد و افزود: فاز اول این پروژه با ۴۷ میلیارد تومان اعتبار احتمالا در دهه فجر امسال کلنگ زنی خواهد شد که کارهای اولیه آن انجام شده و با بهره برداری از آن ۱۰۰ نفر مشغول به کار می شوند.
فرماندار پلدختر راه اندازی سیلوی ۱۰ هزار تنی، یک کارخانه گچ و احداث گلخانه با ۵۰ درصد اعتبارات دولتی را از خدمات دولت تدبیر و امید برشمرد.
وی گفت: امروز ایجاد امیدواری در دل مردمی که برای حفظ این انقلاب همیشه در صحنه هستند، ضروری تر از هر چیزی است.
دستیاری خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی یکی از انقلاب های کبیر است که در نوع خود بی نظیر و بر اساس تعالیم اسلامی، زیرساخت های رژیم ستمشاهی را در هم کوبید.
انقلاب اسلامی ایران با اتکای به رای مردم و در راس آن ولی فقیه، بحران های زیادی را پشت سر گذاشته است
وی افزود: انقلاب اسلامی ما با اتکای به رای مردم و در راس آن ولی فقیه، بحران های زیادی را پشت سر گذاشته است.
فرماندار پلدختر گفت: جمهوری اسلامی ایران، موجب عزت، استقلال و احیای ارزش های دینی شد تا بتواند امروز به کشورهای منطقه خودباوری بدهد و به عنوان قدرت برتر سیاسی و نظامی در منطقه پر آشوب خاورمیانه قد علم کند.
وی افزود: امروز حراست و حفاظت از نظام که حاصل و ثمره خون شهدا است به فرموده امام راحل از اوجب واجبات و تکلیفی بر دوش همگان است.
دستیاری خاطر نشان کرد: مسئولیت در نظام اسلامی فرصت مناسبی است برای خدمت به این نظام و مردم و مسئولان وظیفه بیشتری نسبت به سایرین در راستای حفظ ارزش ها دارند و باید در این راه دلسوزانه گام بردارند.


نظر شما