پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ خرداد ۱۳۹۷، ۹:۵۸

با قابلیت سرمایش و گرمایش؛

صندلی راحتی مخصوص کار با رایانه از راه رسید

صندلی راحتی مخصوص کار با رایانه از راه رسید

به تازگی صندلی مخصوص کار با رایانه ساخته شده که تا ۱۴۰ درجه خم می شود و می توان ارتفاع آن را تنظیم کرد. در تمام این حالتها نمایشگر رایانه در فاصله ۷۰ سانتیمتری خط دید کاربر باقی می ماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کار با رایانه طاقت فرسا است و خیلی از کاربران از ساعت های متمادی پشت میز وصندلی نشستن خسته می شوند. در همین راستا صندلی مخصوص کار با رایانه ساخته شده که این فرایند خسته کننده را ارتقا می دهد. اجزای این صندلی که Droian WorkStation نام گرفته، کاملا قابل تغییر است.

کاربر می تواند تا ۱۴۰ درجه صندلی را خم کند، ارتفاع آن را بالا و پایین ببرد یا صندلی را جلو و عقب کند. در تمام این حرکات نمایشگر رایانه نیز متناسب با او تغییر می کند. نمایشگر همیشه در  خط دید کاربر و با فاصله ۷۰ سانتیمتری از او قرار دارد. 

جالب آنکه دستگاه دارای تنظیمات سرمایشی و گرمایشی است و کاربر می تواند در زمستان گرم بماند یا در تابستان خنک شود.

کد خبر 4308443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha