۲۳ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۶

تبادل یافته های علمی و پژوهشی در زمینه بازتوانی شناختی

تبادل یافته های علمی و پژوهشی در زمینه بازتوانی شناختی

نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی با هدف تبادل یافته های علمی و پژوهشی میان محققان و متخصصان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آشنایی و دستیابی به شیوه ها و روش های موثر و مفید در امر درمان و توانمندسازی بیماران مبتلا به اختلالات شناختی از اهداف اصلی نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی است.

به منظور بررسی راه های کمک به توانمند سازی شناختی و ارائه خدمات توانبخشی به بیماران مبتلا به اختلالات شناختی و نیز تبادل یافته های علمی و پژوهشی میان محققان و متخصصان، نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از تاریخ سی و یکم  خرداد تا یکم  تیرماه امسال در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می شود.

 در این سمپوزیوم تلاش می شود تا محققان و افراد بالینی درمانگر با پیشرفته ترین روش ها و شیوه های درمانی برای بازتوانی شناختی بیماران مبتلا به اختلالات شناختی در حوزه های «مغز و اعصاب و روان» ، «آلزایمر»، «سکته های مغزی» ، «اتیسم»و «اسکیزوفرنی» آشنایی پیدا کنند و زمینه برای تسریع در امر بازتوانی شناختی و توانمند سازی بیماران هرچه بیشترفراهم شود.

برگزاری این گردهمایی علمی و تخصصی ، دامنه اطلاعات و یافته های دانشجویان علوم اعصاب شناختی ، روانپزشکی ، روانشناسی ، نورولوژی با آخرین دانش ها ، شیوه ها و راههای بازتوانی شناختی و توان مند سازی  شناختی بیماران مبتلا به اختلالات شناختی هرچه بیشتر افزایش یابد.

کد خبر 4320000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha