۲۳ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۳۹

در مراسم جبهه فرهنگی انقلاب مطرح شد:

انقلاب اسلامی تبدیل به تمدن شده است/ مواجهه با شبکه های اجتماعی

انقلاب اسلامی تبدیل به تمدن شده است/ مواجهه با شبکه های اجتماعی

جمعی از هنرمندان و چهره های فرهنگی در مراسم جبهه فرهنگی انقلاب در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب از این رویداد و اهمیت آن سخن گفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نهمین مراسم افطاری فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شب گذشته ۲۲ خرداد با حضور چهره‌های این عرصه در حسینیه هنر برگزار شد.

نادر طالب زاده که دبیری جشنواره مردمی فیلم «عمار» را هم برعهده دارد در ابتدای این مراسم در سخنانی گفت: تاثیرگذارترین افراد در جامعه معمولا هنرمندان هستند زیرا هنر، فکر و فلسفه در فعالیت های آنها با هم ترکیب می شود. چنین افرادی موثرترین افراد هستند چون با یک نیروی کم اثر عظیمی می توانند ایجاد کنند.

وی با اشاره به فیلم «یتیم‌خانه ایران» و کارگردان آن طالبی اظهار کرد: یکی از تاثیرگذارترین کارهایی که در سال های اخیر دیدیم «یتیم خانه ایران» بود که درباره قحطی ساخته شده است.

ابوالقاسم طالبی کارگردان فیلم «یتیم‌خانه ایران» نیز که با دعوت نادر طالب زاده روی سن آمد، در سخنانی تصریح کرد: باید برای سلامتی امثال آقای نادر طالب زاده دعا کرد که این شمع «عمار» را روشن نگاه داشته و تا الان ایستادگی کردند.

در ادامه این برنامه، ابراهیم فیاض استاد دانشگاه نیز در سخنانی گفت: در حال حاضر انقلاب به یک امنیت نسبی رسیده است. ما امروز با یک انقلاب اجتماعی روبرو هستیم که این خودش تبدیل به یک تمدن می شود. یک نکته بسیار مهم در این قصه این است که آیا ما برای این تغییر و تحول آماده هستیم یا خیر.

وی عنوان کرد: یک نکته بسیار مهم در این قصه این است که با این وضعیت شبکه های اجتماعی این انقلاب اجتماعی در حال رخ دادن است. این وقایعی که در حال رخ دادن است، انقلاب سیاسی نیست بلکه یک انقلاب اجتماعی است. به عبارت بهتر اعتراضاتی مانند کازرون، مطالبات صنفی است.

محمدرضا سرشار نیز در این برنامه در سخنانی گفت: از اول انقلاب تا امروز دشمن ما را یک چهره واحد می دیده و می بیند. آنها اختلافات سلیقه ای و داخلی ما را نمی بینند، ممکن است هرکدام از ما نتوانیم یک ساعت کنار هم بنشینم اما بنابر توانایی ها و سلایق در یک مسیر قرار داریم و مجموع ما می شود آن چیزی که امروز به آن رسیدیم.

سرشار ادامه داد: ما با انقلاب اسلامی در ایران، پیش نرفتیم بلکه جهش کردیم و متاسفانه اغلب خوبی‌ها، توانایی ها و پیشرفت ها را نمی گوییم یا اینکه آنها را تشخیص نمی دهیم و یا کوچک می بینیم.

رویش ها در کنار ریزش ها

حجت الاسلام نصرالله پژمان فر نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی اظهار کرد: الحمدالله در کنار ریزش های انقلاب شاهد رویش های بسیار خوبی تا امروز بودیم.

طالب زاده در سخنانی گفت: من همیشه حسرت می خوردم که غربی ها گروه های کر مذهبی دارند. خیلی از این کرال ها تم مذهبی و نیایشی دارد بعد با خودمان گفتیم که چرا جهان اسلام از این گروه های کر ندارد و کسی که این گروه ها را در ایران ابداع کرد آقای هادی آرزم بود.

این تهیه کننده و مستندساز در این بخش از برنامه از اقبال واحدی مجری برنامه «صبح بخیر ایران» دعوت کرد تا سخنان کوتاهی را برای حاضران در مراسم بیان کند.

اقبال واحدی نیز در سخنانی، بیان کرد: من شاگرد آقای طالب زاده بودم. البته شاگرد تنبلی هم بودم اما بسیار خوشحالم که در مجموعه عمار حضور دارم.

واحدی ادامه داد: نکته دیگر اینکه اگر مدیری بد کار کند می گویند هیاتی کار می کند. در حقیقت هیاتی را به واژه ای بد تبدیل کرده اند. درصورتی که هیاتی واژه بسیار خوبی و یک تشویق است اگر ما بتوانیم هیاتی کار کنیم اتفاقا بسیار هم خوب است.

در بخش دیگر این برنامه حجت الاسلام غریب رضا نیز در سخنانی گفت: این تجربه ای که ما داشتیم تجربه ای بود که از راه امام (ره) و مقام معظم رهبری شروع کردیم. دنبال این بودیم که چهره به چهره با فعالان جهان اسلام ارتباط بگیریم. هرجایی را که توانستیم و گذاشتند، رفتیم. آن جاهایی را هم که نمی گذاشتند برویم، موشک های فرهنگی را از طریق فضای مجازی پرتاب می کردیم.

حامد قشقاوی از فعالان کنفرانس «افق نو» نیز در سخنانی در این مراسم گفت: کنفرانس «افق نو» یک جنبش است و فقط یک کنفرانس نیست. کاری که ما در این کنفرانس انجام می دهیم برقراری اتحادی بین یک سری از متفکران آمریکایی و اروپایی با شخصیت های داخل ایران و جریان نخبگانی و دانشجویی است.

وی افزود: نقطه اشتراک ما هم بحث صهیونیسم و لابی صهیونیسم است. بسیاری از این شخصیت های سیاسی در آمریکا به این نتیجه رسیدند که حرف ۴۰ سال پیش انقلاب اسلامی در مورد صهیونیسم درست بود.

در ادامه این مراسم مهدی ترابی نیز در سخنانی عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که ما داریم و آقای فیاض هم به آن اشاره کردند این است که ما باید بدانیم چرا غرب بد است. لذا ما مشکلی داریم و آن سطح شناخت از تاریخ و از واقعیت هایی که در دنیا است در همه جریانات و در تمامی گروه ها نسبتا پایین است.

انقلابیون شناخت عمیقی از منطق امام (ره) ندارند

وی یادآور شد: متاسفانه خود انقلابیون شناخت عمیقی از منطق امام (ره) ندارند. یک مساله ای بین همه جا افتاده که امام (ره) کاریزما داشت. ولی کاریزمای امام دلیل انقلاب نبود. امام (ره) از یک مکتبی خاص بیرون آمدند و آن مکتب آیت الله شاه آبادی در تهران بود.

در انتهای این مراسم هم از کتابی به نویسندگی مجید بذرافکن رونمایی شد. بذرافکن پیش از برگزاری مراسم رونمایی از این کتاب در سخنانی، گفت: در مورد مساله  ۴۰ سالگی جمهوری اسلامی ما انتظار داشتیم که آستانه این ۴۰ سالگی از صد جا صدا بلند شود که چه کارهایی تدارک دیده شده است اما ماه سوم هم دارد تمام می شود.

حسن رحیم پور، سینا واحد، ابوالقاسم طالبی، اسفندیار شهیدی، جلیل سامان، حسن شمشادی، محمد خزاعی، حبیب احمدزاده، محمدرضا سرشار، حجت الاسلام پژمانفر، حجت الاسلام غریب رضا، محمد احسانی، سیلم غفوری، علی فروغی و... از جمله چهره هایی بودند که در این پویش شرکت کردند.

کد خبر 4320037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha