به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی ظهر امروز در جمع مردم بیرجند هدف از برگزاری این همایش را ناکام کردن دشمنان در صدور قطعنامه های مختلف عنوان و تأکید کرد: با توجه به شرایط داخلی و خارجی، پیشرفت های جوانان در ابعاد مختلف علمی و عملی و فرارسیدن دهه فجر برگزاری این همایش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
اوگفت: تمامی جوانان، دانش آموزان و عموم مردم باید در همایش انرژی هسته ای حضور فعال داشته باشند.
وی از تشکیل 29 کمیته برای اجرای برنامه های ایام دهه فجردر خراسان جنوبی خبر داد و افزود : 82 ستاد نیز درشهرستانها، بخش ها و روستاهای خراسان جنوبی مستقر شده و تاکنون400 مبلغ به روستاهای این استان اعزام شده اند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی افتتاح نمایشگاه عکس انقلاب،افتتاح پروژه های عمرانی، خدماتی وتفریحی، برگزاری مسابقه کتابخوانی به روایت امام (ره) و بچه ها، تجلیل از پیشکسوتان عرصه انقلاب، عطر افشانی مزار شهدا،همایش بسیج دانشگاه و جامعه پزشکی و ... را از مهم ترین برنامه های ایام دهه فجردر این استان عنوان کرد.
او در پایان خواستار حضور گسترده آحاد مردم برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن ماه شد و اضافه کرد: برای خنثی کردن هر گونه توطئه دشمن و بهانه تراشی آنها در راهپیمایی امسال باید ازپرچم های نمادین با سه موضوع، پیامبر اعظم (ص)،جمهوری اسلامی و عاشورا با هم استفاده کرد.
وی گفت: با توجه به تقارن دو قیام بزرگ کربلا و انقلاب با یکدیگر، نماد راهپیمایی امسال باید دهه فجر و پرچم امام حسین (ع) باشد.
نظر شما