۱۴ آذر ۱۳۹۷، ۹:۴۹

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران هرمزگان:

اختلاف نظر در رسانه ای ها به خاطر تبعیض هاست

اختلاف نظر در رسانه ای ها به خاطر تبعیض هاست

بندرعباس - عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران هرمزگان گفت: تمامی اختلاف نظرها بین اهالی رسانه به خاطر تبعیض هاست و این رفتارها مطبوعات را دچار سوء تغذیه کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعباس شمس الدینی با ابراز تاسف ازافزایش شکاف بین جامعه رسانه ای هرمزگان تصریح کرد: در نشست روابط عمومی های استان با معاون سیاسی پیشنهاد مشترک روسای انجمن ها و وتشکلها مبنی بر اشتراک هفته نامه ها مصوب و پس از آن به عنوان یک دستاورد در حالی در بوق و کرنا شد که بسیاری از روابط عمومی ها از این مصوبه اظهار بی اطلاعی کرده یا ادعا دارند بنا به دستورالعمل بالادستی اجازه اشتراک نشریات را ندارند.

وی افزود: اهالی رسانه به خصوص خبرنگاران وهفته نامه ها و ماهنامه ها در هرمزگان مظلوم و مورد بی مهری قرار گرفته اند و امیدوارم متولیان فرهنگی نگاه انحصاری و سلطه طلبی را از بین ببرند. وی ابراز امیدواری کرد: مدیر کل جدید هر چه زودتر تعیین تکلیف شود و بتوانند به این وضعیت نابسامانیها پایان دهد.

شمس الدینی به جلسه معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار با روابط عمومی ها اشاره کرد و افزود: در آن جلسه درخواست کردیم که به دلیل عدم اختصاص آگهی در حمایت از هفته نامه بحث اشتراک جدی شود که متاسفانه به بهانه های مختلف غالب روابط عمومی زیر بار این دستورنمی روند واین بخشنامه نه تنها گشایشی در روند فعالیت مطبوعات ایجاد نکرد بلکه مشکلات هفته نامه ها ،دوهفته نامه ها ،ماهنامه ها و فصلنامه ها نشریات و مجلات چاپی بغیر از روزنامه ها دو چندان شده است. 

وی با قدردانی از حسن توجه استاندار و دستورات اکید برای حل مشکلات موجود رسانه ها گفت :تشکل های صنفی در دیدار با استاندار و نماینده حوزه مرکزی جناب آقای آشوری به تفصیل مشکلات این حوزه را یاد آوری کرده و در جلسه اختصاصی با هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران هرمزگان به معاونت سیاسی دستور اکید صادر شد اما نتیجه هرگز کمکی به مطبوعات استان نکرده و هر روز وضعیت نشریات از گذشته بدتر شده است .

عضوهیات مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات حوزه رسانه افزود: آرمانی جلوه دادن وضع امروز مطبوعات گناه نابخشودنی و خیانت به این بخش است. درحالی که مطبوعات به خاطر تبعیضها و عدم اجرای صحیح قانون، استقرار سامانه به عنوان عامل اصلی بیکاری خبرنگاران و ضعف بنیه مالی رسانه ها، در رکود بی سابقه بسر می برند صحبت از بهبود شرایط موجود به لطیفه شبیه است.

شمس الدینی تصریح کرد: مطرح کنندگان این نظریه یا آنقدر مورد توجه خاص هستند و از منابع پیدا و پنهان بهره مندند یا از مشکلات اهالی رسانه اطلاع ندارند. نسخه پیچیدن برای مطبوعات در خلأ و بدون دریافت نظر ازصاحبان رسانه های مستقل نه تنها خونی در رگ های مطبوعات جریان نداده ، بلکه هنوز نیامده، خون را در رگهای مطبوعات خشکانده است.

اجرای اجباری سامانه و بخشنامه های خلق الساعه ای  که بنا به منافع نشریات خاص تغییر می کند نه تنها نشانی از عدالت ندارد بلکه تخلفات را در اداره کل ارشاد متمرکز کرده است. وی گفت: شبه دولتی کردن تشکلها نتیجه ای جزء وارونه جلوه دادن شرایط مطبوعات ندارد و باید به آمارها توجه کرد که از مجموع نشریات دارای مجوز چه تعداد چاپ می شوند که اینگونه از احیای آنان سخن می گوییم.

وی گفت: غیر از استانداری هرمزگان هیچکدام از روابط عمومی ها برای اشتراک مطبوعات نه تنها راغب نیستند، بلکه حتی مطالبات قبل نیز همچنان بر زمین مانده است و هیچکدام از دستورات اجرایی نشد.

گفتنی است: طبق مصوبه نشست روابط عمومی ها با معاون سیاسی استانداری مقرر شده بود که جهت تقویت و توانمندسازی نشریات استان ، دستگاههای اجرایـی ضمـن اشتـراک نشریاتی که فعال هستند و چاپ منظم دارند آبونمان مربوطه درکوتاهترین زمـان ممکن پرداخت کنند. همچنین تاکید شده بود: هیچکدام روابط عمومی ها حق ندارند وقتی روزنامه های سراسری در هرمزگان نمایندگی دارند مستقیما با تهران کار کنند.

کد خبر 4476591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha