پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۷

شهردار ساوه عنوان کرد؛

ضرورت اجرای طرح بازآفرینی شهری در ساوه به علت گستردگی بافت فرسوده

ضرورت اجرای طرح بازآفرینی شهری در ساوه به علت گستردگی بافت فرسوده

اراک- شهردار ساوه گفت: حدود یک پنجم از جمعیت شهر ساوه در بافت فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی زندگی می کنند که با توجه به این مساله، اجرای طرح بازآفرینی شهری در ساوه ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی حسینی عصر چهارشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان مرکزی در اراک اظهار داشت: ساوه بیش از دیگر شهرهای استان مرکزی نیازمند توجه در راستای اجرای طرح بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیر رسمی است.

شهردار ساوه افزود: ساوه از معضل حاشیه‌نشینی به شدت رنج می‌برد و بیش از ۱۹ درصد جمعیت این شهر در سکونتگاه های غیر رسمی زندگی می‌کند، این آمار بالاترین میزان جمعیت حاشیه نشین در میان شهرهای استان مرکزی است.

وی بیان کرد: در حوزه مدیریت شهری تامین برخی از نیازها برای ارائه خدمات شهری از جمله قیر، نیاز به مساعدت و همکاری اداره کل راه و شهرسازی استان دارد.

حسینی خاطرنشان ساخت: همانطور که مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی نیز در جلسه اعلام کرد، زیرسازی معابر شهر ساوه انجام شده و به همین سبب مشمول دریافت قیر می شود.

شهردار ساوه تصریح کرد: برمبنای تصمیم شورای اسلامی شهر ساوه و برنامه ریزی های صورت گرفته، مقرر شده تا پایان سال ۹۸ تمام معابر خاکی شهر ساوه آسفالت شوند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در محله های یاقوت آباد و قاسم آباد شهر ساوه در زمینه زیرسازی اقداماتی انجام شده و در محله عباس آباد نیز سه هزار مترمربع زیرسازی و جدول سازی طی ده روز اخیر صورت گرفته و بسیاری از معابر در ساوه آماده انجام اسفالت و روکش است.

حسینی بیان داشت: از ۱۰۰ کیلومتر معبر خاکی شهر ساوه، تاکنون توانسته‌ ایم ۴۰ کیلومتر را جدول گذاری و آسفالت کنیم و مابقی کار را نیز با سرعت دنبال می کنیم.

شهردار ساوه خاطرنشان کرد: در بازدیدی که اخیرا استاندار مرکزی از شهر ساوه داشت، مقرر گردید قیر مورد نیاز برای آسفالت معابر این شهر تامین شود و امیدواریم هر چه زودتر این امر تحقق پیدا کند.

کد خبر 4490319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha