۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۴۵

فرمانده انتظامی بهار عنوان کرد:

کشف ۲ هزار قطعه مرغ و ۵۳ رأس دام قاچاق در شهرستان بهار

کشف ۲ هزار قطعه مرغ و ۵۳ رأس دام قاچاق در شهرستان بهار

همدان - فرمانده انتظامی شهرستان بهار از کشف ۲ هزار قطعه مرغ و ۵۳ رأس دام قاچاق و فاقد مجوز در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ بزرگعلی نوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان بهار در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق با پایش محورهای مواصلاتی و اجرای ایست و بازرسی مقطعی موفق به کشف ۲ هزار قطعه مرغ قاچاق و فاقد مجوز بهداشتی شدند.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش مرغ‌های کشف شده را حدود یک میلیارد ریال ارزیابی کرده‌اند، افزود: ۲ متهم در این خصوص دستگیر و ۲ دستگاه کامیون نیز توقیف شد.

کشف ۵۳ رأس دام قاچاق

سرهنگ نوری همچنین از کشف ۵۳ رأس گوسفند قاچاق و فاقد مجوز در این شهرستان خبر داد و گفت: مأموران انتظامی شهرستان بهار همچنین با اجرای این طرح موفق به کشف ۵۳ رأس گوسفند قاچاق و فاقد مجوز از یک دستگاه کامیون شدند.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش احشام کشف شده را حدود یک میلیار د و ۶۰۰ میلیون ریال ارزیابی کرده‌اند، افزود: یک متهم در این خصوص تحویل مرجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بهار بر عزم جدی پلیس در مبارزه با اخلال گران اقتصادی و قاچاقچیان کالا در سال رونق تولید تاکید کرد و از شهروندان خواست هر گونه موارد مشکوک به قاچاق کالا و ارز را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.

کد خبر 4608064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha