پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۳۸

فرمانده انتظامی استان مرکزی خبر داد؛

کشف محموله میلیاردی قاچاق در شازند/ توقیف ۱۶۸هزار قلم کالای قاچاق

کشف محموله میلیاردی قاچاق در شازند/ توقیف ۱۶۸هزار قلم کالای قاچاق

اراک- فرمانده انتظامی استان مرکزی از کشف ۱۶۸ هزار عدد فلش و قطعات و لوازم الکترونیکی قاچاق از یک خودرو در عملیات پلیس شهرستان شازند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسن مفخمی در این باره گفت: تیمی از مأموران انتظامی شهرستان شازند در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان، یک دستگاه خودرو را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از این خودرو ۴۰ هزار عدد فلش، ۳۶ هزار قطعه تجهیزات مرتبط، ۹۹ دستگاه پاور بانک و ۷۵ کیلوگرم دیگر اقلام مرتبط کشف شد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: در ارزیابی کارشناسان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی، ارزش این بار قاچاق در حدود ۶ میلیارد و ۲۶۹ میلیون ریال برآورد شد.

این مقام ارشد انتظامی در استان مرکزی خاطر نشان کرد: در این عملیات راننده خودرو دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

کد خبر 4869252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha